Tüyap’ın yaz havası tüm İstanbul’u sardı

MDN İstanbul

18-25 Şubat tarihleri arasında ziyaretçileri ile buluşan, dünyanın karada düzenlenen en büyük ikinci boat show fuarı “TÜYAP İstanbul Boat Show 2012” yoğun ilgi gördü.
Sıradışı deniz araçları, ekipman ve aksesuar markalarını bir araya getiren TÜYAP İstanbul Boat Show 2012’nin Büyükçekmece’ye getirdiği güneş, tüm İstanbul’da hissedildi. Ziyaretçilerine tekne ve aksesuarları yakından görme ve inceleme fırsatı sunan bu büyülü organizasyon tüm deniz severlerin ilgi odağı oldu.
40’ı dünyada ilk kez olmak üzere, 400’ün üzerinde teknenin sergilendiği Tüyap İstanbul Boat Show 2012, toplam 11 sergi salonunda, 85 bin metrekarelik kapalı alanda, 600’e yakın markanın katılımıyla gerçekleşti. Fuarda bin dolar’dan 3.8 milyon dolar’a kadar geniş fiyat aralığındaki deniz araçlarının bazıları hız ve manevra yeteneğiyle öne çıkarken, bazıları sıra dışı tasarımı ve konforuyla ziyaretçileri büyüledi.
TÜYAP İstanbul Boat Show 2012, sergilediği tam donanımlı teknelerin yanı sıra, düzenlediği eğitim seminerleri, sanal ve sualtı sergileri ile ziyaretçilere eğlenceli ve renkli bir deneyim yaşattı. Hiçbir elektronik aygıt kullanmadan “Kayıtsız 3” adlı teknesiyle tüm dünyayı gezen İzmirli denizci Özkan Gülkaynak deneyimlerini paylaşırken, Offshore Kulübü’nün düzenlediği “Dünya Offshore Şampiyonları İmza Günü” etkinliği ve geçen aylarda 6.5 metrelik “Yakamoz” adlı teknesi ile tek başına 4.163 deniz mili mesafeli Mini Transat’ı tamamlayan ilk Türk Yelkenci Tolga Pamir ile ziyaretçiler denizi bir yaşam tarzı haline getiren insanların deneyimlerini dinleme fırsatı buldu. Ayrıca fuar içerisinde yer alan “Denizdeki Ahtapot Çocuk Kulübü”nde küçük yaştaki ziyaretçileri birbirinden ilginç sürprizler karşıladı.

ETİKETLER:
Bunu Paylaşın