Süper yat RMK 4500 suyla buluştu

MDN İstanbul

RMK Marine, Nazenin V ve Oyster Sarafin’den sonra inşa ettiği RMK 4500 ile adını uluslararası süper yat sektörüne bir kez daha altın harflerle yazdırıyor. Ünlü tasarımcı Ron Holland’ın tasarımını yaptığı süper yat, teknolojisi ve sunduğu konfor ile de fark yaratıyor.
Koç Topluluğu’nun tersanesi RMK Marine tarafından inşa edilen ve geçtiğimiz günlerde denize indirilen süper yat RMK 4500’ün 2012 başında teslim edilmesi planlanıyor. İç dekorasyon tasarımı Design Unlimited, ana dizaynı Ron Holland ve tüm detay dizaynları RMK Marine tarafından gerçekleştirilen süper yat geniş ana kamarası, özel güvertesi, jakuzili ve 24 kişiyi aynı anda ağırlayabilen güneşlenme güvertesi ile sahiplerine her türlü imkanı sunuyor. Süper yatın en önemli özelliklerinden biri ise, kişiye özel alanları ve özel yaşamları koruyan bir tasarıma sahip olması. Bütün kullanım alanları maksimum konfor ve rahatlık sunmak hedefiyle tasarlanan süper yat, 4 misafir kamarası, bir VIP odası, tekne sahibinin odası olarak tasarlanan master kamara, tekne sahibi ve mürettebatın alanlarını birbirinden ayıran kaptan kabinleri ve köprü arasında yer alan özel geçişler ile kişiye özel yaşam alanları sunuyor. Ayrıca RMK 4500’ün tüm mobilyaları RMK Marine tersanesindeki marangoz atölyesi tarafından üretildi.
Teknolojinin ön plana çıktığı süper yatta, “insansız makine dairesi” sayesinde tekneyi uzaktan kumanda ile makine dairesi dışından kontrol etmek de mümkün. Ayrıca yat; okyanus aşırı geçişlerde yalpa veya salınım engelleme sistem, toplam 290 kw güç sağlayabilen jeneratörler, 7 otomatik pencere, 3 levhalı otomatik sürgülü duvar, master stüdyo ile master açık güvertenin yekpare hale gelme özelliği gibi birçok teknolojik özelliği barındırıyor.

ETİKETLER:
Bunu Paylaşın