Teslim Ol. Sev ve Sessiz Ol

MDN İstanbul

7 Jealous Fools performans topluluğu ile Amerikalı oyun yazarı Sean Michael Welch imzalı Teslim Ol. Sev ve Sessiz Ol oyunu seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Yönetmen ve yapımcılığını üstlenen Ahu Sıla Bayer başta olmak üzere Armağan Oğuz, Miray Beşli ve Buket Gülbeyaz’ın da içinde olduğu 7 Jealous Fools performans topluluğunun sergilediği oyun, 14-15 Ocak ve 21- 22 Ocak’ta Gazhane sahnesinde olacak.
Performans sanatçısı Hürmüz, cenazesini bir performansa dönüştürür; eski aşklarını ve rekabet içinde olduğu kıskanç arkadaşlarını tabutun içinde karşılar. Böyle başlayan ve 7 Jealous Fools performans topluluğunun müzik ve dansla sergilediği oyun, 65 dakika ve tek perde.

Uluslararası bağımsız tiyatro festivallerinde olmak hedefiyle yola çıkan oyun 14-15 Ocak’ta İngilizce olarak 21-22 Ocak’ta ise Türkçe olarak Gazhane sahnesinde seyirciyle buluşacak.

Oyun hakkında
Performans sanatçısı Hürmüz, cenazesini bir performansa dönüştürür; eski aşklarını ve rekabet içinde olduğu kıskanç arkadaşlarını tabutun içinde karşılar. Tabuttaki Hürmüz’ün 14 yaşındaki yeğeni Meghan’ın, sıradan bir sergi ziyareti bekleyerek geldiği salonda kendini dans ve müzik ziyafeti içinde bulması ve olayların ardındaki esrar perdesini kaldırmaya çalışması ile hareketlenir. Oyunda Ahu Sıla Bayer, Buket Gülbeyaz, Miray Beşli ve Armağan Oğuz’un yanı sıra, Zola Blades, Yağmur Elmacı, ve Baran Andıç oynuyor.

♦ Topluluk: 7 Jealous Fools
♦ Oyunun süresi: Tek perde, 65 dakika
♦ Yapımcı/Yönetmen: Ahu Sıla Bayer
♦ Oyuncular: Buket Gülbeyaz, Zola Blades, Armağan Oğuz, Miray Beşli, Yağmur Elmacı, Baran Andıç, Ahu Sıla Bayer
♦ Sanat Yönetmenleri: Ece Eldek ve Suzan Pektaş
♦ Proje Danışmanı: Hasan Şahintürk
♦ Işık: Levent Soy
♦ Kostüm: Nilgün Ilgıcıoğlu
♦ Ses: Erman Kul
♦ Afiş Tasarım:
Deniz Kazma

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın