KTÜ DUİM Mezunlar Derneği 10’uncu yılını kutladı

MDN İstanbul

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği (DUİM) Mezunlar Derneği, 10’uncu yılına özel gala yemeği düzenledi

Denizcilik sektör üyelerinin katıldığı 10’uncu yıl yemeğinde, KTÜ DUİM Mezunlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sevinç Körüklü, günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yaptı.


Rona Kaspi, Yeşim Yeliz Egeli, Abraham José Segovia De Leon



Konuşmasına, “Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını, derneğimizin 10’uncu yılını, 2003 mezunlarımızın meslekte 20’inci yılını bu akşam gala gecemizde kutlayacağız” diyerek başlayan Körüklü, Trabzon Sürmene Fakültesi ile denizciliğin kalbi olan İstanbul’u birleştiren bir dernek olduklarını söyledi.

Derneğin amacı, öğrencilerin hayallerine ve planlarına katkı sağlamak

Körüklü, Türk denizciliğine yeni bireyler yetiştiren KTÜ DUİM Mezunlar Derneği’nin amacının, öğrencilerin mesleğe bakış açısını değiştirmek, hayallerine ve planlarına katkıda bulunmak olduğunu paylaştı.


Funda Uğurlu ve Prof. Dr. Özkan Uğurlu, Yücel Ayar, Selahattin Kut ve Gülseher Kut, Elif Taşkın ve Bülent Taşkın,
Onur Altınay, Yeşim Yeliz Egeli, Cem Kartoğlu

Derneğin Yönetim Kurulu Üyeleri çoğunlukla kadın

“Türk denizciliğine yön veren, eşsiz ve çeşitli makamlarda sizleri görmekten gurur duyuyoruz” diyerek tüm mezunları kutlayan Körüklü, denizcilikteki kadınlara da değindi. Körüklü, “Ve Türk denizciliğindeki kadınlar… Yönetim Kurulu Üyesi kadın çoğunluğumuzla gemide, ofiste, sahada denizcilik sektöründe çalışan her bir kadın meslektaşımızı selamlıyoruz” dedi.

Geceye katılan davetliler Millî Marşlar eşliğinde Dernek kuruluşunu ve Cumhuriyet’in 100’üncü yılını coşkuyla kutladı.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın