Minikler deniz temizliğini öğrendi

MDN İstanbul

Milta Bodrum Marina’nın sosyal sorumluluk projelerinden biri daha hayata geçti.
Bitez Özel Kartanesi Anaokulu’nda okuyan hazırlık sınıfı öğrencilerine “Deniz Temizliği ve Marinalarda Mavi Bayrak Uygulaması” konusunda Milta Bodrum Marina’da eğitsel bir gezi düzenlendi.
Okul sahibesi Elvan Bilgin, okul koordinatörü ve öğretmenler eşliğinde ellerinde çiçeklerle Marina Yacht Club’e gelen anaokulu öğrencileri marina yetkililerince karşılandı. Küçük ikramlarla sevindirilen çocuklar, Mavi Bayrak ve marina tanıtım gezisine büyük ilgi gösterdiler. Çevre eğitim etkinlikleri ile 3 kez ödül almış Milta Bodrum Marina’nın bu seneki etkinliği, Osmanlı Tersanesi ve Kaymakamlık Sanat Galerisi’ndeki Ahmet Hıdır Seramik Sergisi ziyareti ile son buldu.
Milta Bodrum Marina Müşteri Hizmetleri Müdürü ve Mavi Bayrak Koordinatörü Metin Gür “Amacımız, bir yandan çocukların her gün içinde bulundukları çevreye daha dikkatli ve farklı bir gözle bakmalarını sağlamak, diğer yandan da onlara Mavi Bayrak ve marinalar konusunda tanıtıcı bilgi vermektir.” dedi.
Hatırlanacağı üzere Türkiye’nin ilk Mavi Bayrak ödüllü marinası olma özelliğini taşıyan Milta Bodrum Marina, bu sene ilk kez uygulamaya konan “Yatlar İçin Mavi Bayrak ödülü”nün de ilk adreslerinden biri olmuştu.

Bunu Paylaşın