Harun Düzgören, Inchcape Shipping Services’in Amerika Bölge İcra Kurulu Başkanı oldu

MDN İstanbul

Liman acenteliği ve denizcilik hizmetlerinde önemli firmalardan Inchcape Shipping Services (ISS), 1 Eylül 2023 tarihinden itibaren Harun Düzgören’in Amerika Kıtası Bölge İcra Kurulu Başkanı olarak görev yapacağını duyurdu.

Küresel denizcilik hizmetleri sektöründe 23 yıllık yönetim tecrübesine sahip olan ve son olarak Miami merkezli, küresel bir sualtı hizmetleri şirketi olan Subsea Global Solutions’ın Ticari Direktörü olarak görev yapan Düzgören, Inchcape Shipping Services’in Amerika Bölge İcra Kurulu Başkanı olarak atandı.

“Amerika’daki konumumuzu güçlendirecek”

ISS İcra Kurulu Başkanı Philippe Maezelle, “Harun Düzgören’i Inchcape Shipping Services’in Amerika Kıtası Bölge CEO’su olarak aramızda görmekten büyük heyecan duyuyoruz” açıklamalarında bulunurken “Onun kapsamlı deneyimi, küresel bakış açısı ve işlevler arası liderliği, yeteneklerimizi daha da geliştirecek ve Amerika’daki konumumuzu güçlendirecek. Harun’un yenilikçi çözümlerimizi kullanmasını ve müşterilerimizi kusursuz operasyonlar ve olağanüstü hizmetle buluşturmasını görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz” dedi.

Harun Düzgören kimdir?

İstanbul Teknik Üniversitesi Denizcilik Fakültesi’nden mezun olan Harun Düzgören Solent Üniversitesi’nde Denizcilik Yönetimi alanında yüksek lisans, Koç Üniversitesi’nde de İşletme Yönetimi üzerine MBA yaptı. Dubai merkezli International Tanker Management denizcilik şirketinde kariyerine başlayan Düzgören, daha sonra V.Group’ta 16 yıllık bir deneyim kazandı. Burada çeşitli üst düzey uluslararası pozisyonlarda ve tüm P&L sorumluluklarında görev aldı. Grubun Dubai, İstanbul ve Hamburg’daki ofislerini başarıyla yönetti ve Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’yı kapsayan en büyük bölgesinde iş geliştirme süreçlerinde yer aldı.

Kariyeri boyunca Kuzey Amerika, İngiltere, Yunanistan, Monako, Türkiye, Almanya, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, Hong Kong ve Singapur gibi önemli küresel pazarlarda stratejik görevler üstlenen Düzgören, son olarak Subsea Global Solutions’ın Ticari Direktörü pozisyonundaydı.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın