Feramuz Aşkın’dan İFETA açıklaması

MDN İstanbul

Büyük ortaklık geri döndü başlığıyla 28 Nisan 2021 tarihinde www.marinedealnews.com’da özel bir haber yayımladık.

Kaynağımızın 28 Nisan 2021 tarihinde bizi “şirket yetkililerinin hisselerde bir güncelleme yaptığına ilişkin yazılı belgelerle bilgilendirmesi” üzerine hazırladığımız haberde, Asım İlker Meşe, Feramuz Aşkın, Erbil Özkaya, Tulga Zengin ve Ahmet Fahir Çekiç ortaklığıyla 25 Mayıs 2015 tarihinde çok kapsamlı bir offshore denizcilik şirketi olarak Malta’da kurulan İFETA Shipping’den hisselerini Şubat 2021’de Asım İlker Meşe ve Feramuz Aşkın’a devrederek ayrılan Erbil Özkaya, Tulga Zengin ve Ahmet Fahir Çekiç’in şirkete tekrar ortak olduklarını açıklamıştık.

Haberimizin üzerine şirketin ortaklarından Feramuz Aşkın tarafımıza 28 Nisan 2021 tarihli e-posta ile  bir açıklama yaptı. Aşkın yaptığı açıklamada İFETA Shipping’in güncel ortaklık belgelerini paylaştı ve ilgili şirkette sadece kendisi ile Asım İlker Meşe’nin halihazırda ortak olduğu bilgisini verdi.

Kaynağımıza geri dönüp sormamız üzerine “The company IFETA SHIPPING LIMITED filed the Annual Returns for the years 2017,2018,2019,2020 on the same day 26th April 2021, which is very uncommon,” açıklaması yapılırken biz de bugün, bugün tarihli (29 Nisan 2021) güncel bilgileri tekrar talep ettik. Bunun üzerine kaynağımız  Feramuz Aşkın’ın göndermiş olduğu belgeleri doğruladı.

Aşkın’ın iletmiş olduğu güncel ortaklık belgesini okuyucularımızla paylaşıyoruz.

Feramuz Feramuz

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın