American Hospital The Bodrum Cup’ta şampiyon belli oldu

MDN İstanbul

Bodrum’da 34 yıldır aralıksız olarak gerçekleştirilen ve her yıl deniz ve yelken tutkunlarını bir araya getiren American Hospital The Bodrum Cup’ta final etabı tamamlandı ve kazananlar belli oldu.

Son yarış etabı 22 Ekim’de tamamlanırken Ağanlar Tersanesi’nde düzenlenen ödül töreninde, ödüller sahiplerini buldu. 34’üncü American Hospital The Bodrum Cup’ta yarışların şampiyonu Hızır 1 olurken, ekip ayrıca “The Challenge” kategorisinin de kazananı oldu. Gulet kategorisinde kupayı STS Bodrum kaldırırken, Cruiser kategorisinde ise Zargana ödül sahibi oldu.

American Hospital isim sponsorluğu, Çağdaş Holding ana sponsorluğuyla gerçekleştirilen 34’üncü American Hospital The Bodrum Cup’ta 22 Ekim’de gerçekleştirilen son etap ile birlikte yarışlar tamamlandı. Her yıl olduğu gibi çok sayıda yarışmacı ve ziyaretçi ile gerçekleştirilen The Bodrum Cup, 18 Ekim’de Bodrum – Çökertme rotasında başlayıp sırasıyla Kissebükü, Gümüşlük ve ardından tekrar Bodrum’a dönmüştü. 22 Ekim’de Bodrum – Bodrum rotasında tamamlanan son etabın ardından ise kazananlar belli oldu. Bu kapsamda, 34’üncü American Hospital The Bodrum Cup’ta şampiyon Hızır 1 olarak açıklandı ve şampiyona Ersin Tavukçu imzalı özel tasarım ödül takdim edildi.

Hızır 1’den üst üste 3’üncü zafer

Hızır 1 ayrıca “The Challenge” kategorisinin de galibi olarak Anadolu Sigorta sponsorluğuyla Evren Erol tarafından hazırlanan ödülü kaldırdı. Şampiyonanın Gulet kategorisinde ise kazanan STS Bodrum oldu ve Çağdaş Holding sponsorluğunda Pınar Irmak Çağlar tarafından hazırlanan ödülü aldı. Bu sene üst üste üçüncü şampiyonluğunu kutlayan Hızır 1, bu başarısıyla regatta bayrağının da sahibi oldu.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın