Victorious’a uluslararası ödül

MDN İstanbul

Türkiye'de inşa edilmiş en büyük mega yat M/Y Victorious.
Türkiye’de bugüne kadar üretilmiş en büyük mega yat unvanına sahip M/Y Victorious, alanında dünyanın en prestijli ödülleri arasında yer alan The International Yatch & Aviation Awards’ta ‘En İyi Motor Yat’ ödülünü aldı.

AKYACHT tarafından Kocaeli’nde üretilen ve Türkiye’de şu ana kadar üretilmiş en büyük mega yat olma özelliği taşıyan 85 metre boyundaki M/Y Victorious, yat ve havacılık alanında dünyanın en prestijli organizasyonlarından biri olan The International Yatch & Aviation Awards’tan büyük ödülle döndü.

Bu yıl 12’nci kez düzenlenen ödül töreni Cipriani Belmond Hotel Venedik’te gerçekleştirildi. Sektör profesyonellerinin yanı sıra sektörün en bilinen yayınlarından Luxe okurlarının da katıldığı oylamalar sonucunda M/Y Victorious, 80 metre ve üzerinde mega yatlar kategorisinde ‘En İyi Motor Yat’ ödülüne lâyık görüldü.

Gelişmiş bir explorer yat ile konforlu bir süper yat konseptinin birleşimi olarak hayat bulan M/Y Victorious, 85 metre uzunluğa ve 14,2 metrelik genişliğe sahip. En yüksek üretim ve konfor standartlarının kullanıldığı M/Y Victorious’un içerisinde 200 metrekarelik beach club, wellness center, yüzme havuzu, fitness center, masaj, hamam, sauna, kuaför salonu, çocuk oyun alanı, sinema salonu, 3 seyir terası, lounge, cigar club, şömine, asansör ve helikopter pisti bulunuyor. 1.316 metrekarelik misafir alanına sahip yatta, kısa yolculuklar ve karaya ulaşım için 13 metrelik bir limo katamaran, 12 metrelik bir spor tekne ve 9 metrelik Rib bulunuyor.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın