ScanReach, sensör veri entegrasyonu için yeni bir anlaşma yaptı

MDN İstanbul

Norveç merkezli kablosuz IoT ağ şirketi ScanReach, denizcilik sektöründeki EX bölgelerinde sensör veri entegrasyonu için Patlamaya Dayanıklı Düğüm geliştirmek ve piyasaya sürmek üzere BARTEC anlaştı

Explosion-Proof Node(Patlamaya Dayanıklı Düğüm), ScanReach’in OWC (Onboard Wireless Connectivity) ağ teknolojisi ile entegre olarak, tehlikeli ortamlarda sensör verilerinin kablosuz olarak alınmasına ve paylaşılmasına olanak tanıyor.

Üniteler nakliye şirketleri tarafından kimyasal taşıyıcılar, gaz taşıyıcıları ve tankerler gibi gemilerde güvenlik ve uyumluluğun kritik olduğu alanlarda sensör verilerini almak ve dağıtmak, gaz algılama cihazları gibi ekipmanlardan gerçek zamanlı sensör verileri sağlamak için kullanılabilir.

ScanReach Ürün Müdürü Inga Helene Vatshelle Bovim, “Denizcilik sektöründe güvenlik ve operasyonel verimliliği artırmaya yönelik ortak vizyonumuzda BARTEC ile işbirliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Birlikte geliştirdiğimiz kablosuz Patlamaya Dayanıklı Düğümümüz tehlikeli alanlarda veri toplamanın önünü açıyor ve denizcilik güvenliği ve uyumluluğu için yeni bir standart belirliyor” ifadelerini kullandı.

Smart Maritime Network

Bunu Paylaşın