Markalaşma süreci için isim değişikliğine gidildi

MDN İstanbul

Türk Deniz Eğitim Vakfı Mezunlar Derneği (TÜDEVMED), 13 Kasım 2021 tarihinde düzenlenen Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda aldığı kararla, TÜDEVMED’in açılımının genişletilmesi, kimliğinin günümüz çizgisine taşınarak daha kapsayıcı bir yapıya bürünmesi isteği, Derneğin markalaşma sürecini kolaylaştırma ve algısını güçlendirmek amacıyla ismini ve tüzüğünün ilgili maddelerini “Türk Deniz Eğitim Vakfı Piri Reis Üniversitesi Mezunlar Derneği” olarak değiştirdi.

Deniz Ticaret Odası şemsiyesi altında bulunan, denizcilik camiasının maddi ve manevi katkı ve gayretleri ile tamamı denizcilik camiasının mensuplarından oluşan üyeler tarafından 1993 yılında kurulan, yeni adıyla Türk Deniz Eğitim Vakfı Piri Reis Üniversitesi Mezunlar Derneği, TÜDEV tarafından 1995 yılında faaliyete geçirilen TÜDEV Eğitim Merkezi ile 2 bin 100’ün üzerinde mezun vererek, Türk denizcilik camiasına yüksek niteliklere sahip kaptan ve makinistler kazandırdı. Mezunlarının tamamına yakını dünyanın en prestijli denizcilik kurumlarında, şirketlerinde ve gemilerinde en üst düzey görevleri başarı ile yürütmekte.

Dernek, Türkiye Denizcilik Federasyonu (TÜRDEF) üyesi, 19 federasyon delegesi ve TÜRDEF bünyesindeki en çok delegeye sahip ikinci dernek konumunda olup, TÜRDEF çatısı altında da Türk denizciliğine destek veriyor.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın