GİSBİR yeni yönetimini belirledi

MDN İstanbul

Gemi İnşa Sanayicileri Birliği (GİSBİR) 51’inci Seçimli Genel Kurulu, 22 Haziran’da gerçekleşti. Seçimli Genel Kurul sonrası GİSBİR yeni yönetimini belirledi.

İlginizi çekebilir:   Murat Kıran: Küçük gözüküyoruz ama biz dev bir sektörüz

‘Parmak ısırtacak deniz araçlarıyla geliyoruz’
Seçim sonrası hedefleri hakkında açıklamalarda bulunan ve ve özellikle çevre konusunda geldikleri noktayı daha da ileri taşıyacaklarını anlatan Başkan Murat Kıran, “Öncelikle 51’inci genel kurulumuz hem camiamıza hem de ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun. 2011’den beri birlik beraberlik içerisinde çalışıyoruz. Bugüne kadar sektörümüzden 25 farklı arkadaşımla bu görevi ifâ etme şansına sahip oldum. Önümüzdeki dönemde komisyonlar ve çalışma konusunda daha agresif olacağız. Özellikle çevre konusunda çok agresif olacağız. Tersanelerimizi daha iyi ifade etme şansı arayacağız. Biz hep bir arada olması gereken bir sektörüz. Denetimlerden korkmamalıyız. Neden korkalım ki. Korkacak bir şey yok çünkü yapıyoruz. Biz iş sağlığı güvenliği noktasında bir numaraya yükselmiş bir sektörüz, bu kadar ağır şartlar altında çalıştığımız halde. Biz onu başarmışken, diğerlerini zaten başarmak zorundayız. Şu anda da zaten başarmış durumdayız. Kendimizi daha iyi ifade etmemiz daha da geliştirmemiz lazım. GİSBİR inanılmaz araştırmalar, inanılmaz Ar-Ge çalışmaları yapıyor. Parmak ısırtacak deniz araçlarıyla geliyoruz,” dedi ve yeni yönetime başarılar diledi.

 

51’inci Seçimli Genel Kurul ile belirlenen GİSBİR’in yeni yönetimi;

Yönetim Kurulu
Murat Kıran
Bilgehan Bayramoğlu
Orhan Torlak
Mehmet Birol Üner
Orhan Gülcek
Türkan Manasır Öz
Hüseyin Mengi
Nurettin Çalışkan
Ebru Şenkaya
Salih Bostancı

Denetleme Kurulu
Yener Uzel
Hakan Sevimli
Özdemir Ataseven

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın