İhracat ve döviz kazandıran faaliyetler ödülünü Dikkan aldı

MDN İstanbul

İzmir Ticaret Odası (İZTO), Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) ve İzmir Ticaret Borsası’nın (İTB) gerçekleştirdiği Üye Ödüllendirme Töreni’nde Dikkan Grup ihracat ve döviz kazandıran faaliyetler kategorisinde altın madalya aldı.

Dikkan Şirketler Grubu Satış & Pazarlama Direktörü Alkım Gür ödülü İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’den aldı. Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından açıklanan ‘‘Türkiye’nin İlk 1000 İhracatçısı’’ listesinde 2018 yılında gerçekleştirdikleri ihracat rakamları ile 568’inci sırada yer aldıklarını ifade eden Gür, “6 kıtada 60’tan fazla ülkeye Dikkan markası ile ihracat yapıyoruz. Tamamı yerli sermayeli bir Türk markası olarak, yerli üretim gücü ve Ar-Ge merkezimiz ile geliştirdiğimiz ürünlerimizle ülkemize sağladığımız katma değer bizim için çok kıymetli. Tüm çalışanlarımız ve grup şirketlerimizle ülke ekonomisine katkıda bulunmaya devam ediyoruz,” dedi.

İzmir Ticaret Odası (İZTO), Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) ve İzmir Ticaret Borsası (İTB) Üye Ödüllendirme Töreni, 5 Şubat Çarşamba günü Kaya Termal Otel’de gerçekleştirildi. Törene; Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, İzmir Valisi Erol Ayyıldız, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun katılım gösterdi.

Bunu Paylaşın