Birinci yaşımızı kutladık

Yeşim Yeliz Egeli

yesimegeli@marinedealnews.com

Deniz Ticaret Odası’nın düzenlediği; Türkiye’de NTSR Fuarcılık, uluslararası alanda ise AHOY Rotterdam tarafından yürütülen ve 25- 28 Mart tarihleri arasında 10.’su gerçekleştirilen Exposhipping Europort İstanbul Uluslararası Denizcilik Fuarı’nda katılımcı olarak yer alan MarineDeal News, yayın tarihinin birinci yıldönümünü muhteşem bir partiyle kutladı.

MarineDeal News gazetesi Exposhipping Europort İstanbul Uluslararası Denizcilik Fuarı’nda birinci yaşını kendi standında verdiği muhteşem bir partiyle kutladı.

26 Mart 2009’da kendi standında verdiği kokteylde okurlarıyla buluşan MarineDeal News yayın ekibi, ikinci yayın yılına trio grubunun güzel müzikleri ve fuar katılımcılarının “nice yıllara” dilekleri eşliğinde adımını attı.
“Yeni yayın yılımızda da farklı ve dinamik habercilik anlayışımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Sektörümüzden aldığımız güçle Türk denizciliğinin uluslararası platformda tanıtımına katkıda bulunmak ve projelerimizi gerçekleştirmek adına, adım adım istikrarlı bir şekilde ilerleyeceğiz. ” diyen MarineDeal News’ün kurucusu Yeşim Yeliz Egeli, Türk denizcilik sektörüne, hem tasarımı hem içeriğiyle “farklı” ilgiyle okunan bir gazeteyle hizmet vermekten dolayı MarineDeal News Ailesi olarak çok mutlu olduklarını söyledi.

ETİKETLER:
Bunu Paylaşın
yesimegeli@marinedealnews.com