Akar, Brüksel’de temaslarına devam ediyor

MDN İstanbul

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar; Almanya Savunma Bakanı Christine Lambrecht, Karadağ Savunma Bakanı Rasko Konjevic ve İtalya Savunma Bakanı Lorenzo Guerini ile bir araya geldi. Akar, Brüksel’de temaslarına devam ediyor

Akar, NATO Savunma Bakanları Toplantısı dolayısıyla gittiği NATO Karargâhındaki temaslarına devam ediyor.

Gürcistan Savunma Bakanı Juansher Burchuladze, Ukrayna Savunma Bakanı Oleksii Reznikov ile görüşen Bakan; Karadağ Savunma Bakanı Rasko Konjevic, İtalya Savunma Bakanı Lorenzo Guerini ve Almanya Savunma Bakanı Christine Lambrecht ile de bir araya geldi.

Görüşmelerde, ikili ve bölgesel savunma ve güvenlik konularında görüş alışverişinde bulunuldu. Öte yandan Savunma Bakanı, ABD koordinesinde, Ukrayna’daki gelişmelerin ele alındığı Ukrayna Savunma Temas Grubu Toplantısı’na katıldı. Söz konusu toplantı daha önce de 26 Nisan’da Ramstein Hava Üssünde gerçekleştirilmişti.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

  

Bunu Paylaşın