Sabancı çifti Yunanistan’da deniz kazası geçirdi

MDN İstanbul

Yunanistan’da tatilde olan Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı’nın Leros Adası açıklarında bir deniz kazası geçirdiği ve sağlık durumlarının takip edildiği bildirildi.

Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, denizde botla kaza yaptı. Yaralanan çift ilk müdahalenin ardından Bodrum’a getirildi. Burada yapılan müdahalenin ardından ağır yaralı olduğu öğrenilen Ali Sabancı İstanbul’da özel bir hastaneye sevk edildi. Sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenilen Vuslat Doğan Sabancı’nın aynı özel hastaneye getirileceği öğrenildi.

Esas Holding’ten yapılan yazılı açıklamada “Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, 24 Ağustos 2023 tarihinde tatilleri sırasında bir deniz kazası geçirmiştir. Tedavileri devam etmekte olup, sağlık durumları takip edilmektedir. Gelişmelerle ilgili kamuoyuna bilgi verilecektir” ifadelerine yer verildi.

7 kişi yaralandı

Yunanistan’da yerel basında çıkan habere göre, gece yarısından kısa süre önce Leros ile Leipsos arasındaki deniz bölgesinde sürat teknesinin kayalıklara çarpması sonucu 7 kişi yaralandığı, ağır yaralanan 2 kişinin Leros Hastanesi’nde ameliyata alındığı ve yaralıların Türk vatandaşı olduğu belirtildi.

(DHA)

Bunu Paylaşın