Yalıkavak Marina, Dünyanın En İyi Süper Yat Marinası ödülüne yeniden aday oldu

MDN İstanbul

Dünya yatçılık sektörünün en prestijli kurumlarından biri olan The British Yacht Harbour Association (TYHA) tarafından düzenlenenm Dünyanın En İyi Süper Yat Marinası ödülüne 2018-2019 döneminde de ödülü kazanmış olan Yalıkavak Marina tekrar aday gösterildi.

Bu sezon Covid-19 pandemisinin neden olduğu olumsuz koşullara rağmen yabancı mega yatların uğrak noktalarından birisi olmaya devam eden Yalıkavak Marina, Kaiser, White ve Ares’in ardından 99 metrelik Madame Gu ile 2020 yılında sahiplerine teslim edilen 75 metrelik Arrow ve 62 metrelik Voice tarafından tercih edildi.

Yılın 12 ayı boyunca açık olan Yalıkavak Marina’da 620 yat aynı anda ağırlanabiliyor. TYHA tarafından verilen 5 Altın Çıpa ödülü bulunan marina aynı zamanda UNICEF Platin Kanatlar programının katılımcılarından biri. Marinanın içerisinde 100’den fazla marka, restoranlar, barlar, kafeler, kulüpler ve çeşitli eğlence mekanları bulunuyor.

Oylama işlemi hakkında detaylı bilgi almak ve oylamaya katılmak için burayı tıklayınız.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın