Tırhandil Cup 2023/24 Kış Trofesi sona erdi

MDN İstanbul

Başhakem Aslı Göktan ve ekibinin hakemliğini üstlendiği Tırhandil Cup, trofeyi kazananın son ana kadar belli olmadığı, birbirinden heyecanlı iki yarışla 2023-2024 trofesini bitirdi

Türkiye Yelken Federasyonu’nun (TYF) faaliyet programında yer alan ve 2016 yılından beri gerçekleştirilen Tırhandil Cup Kış Trofesi’nde 6 ayak/12 yarış olarak planlanan yarışlarda toplam 10 tekne yelken açtı.
 
Yarışın bitimini takiben 24 Mart’da Mandalin’de yapılan ödül töreninde İmeak Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi Başkanı Orhan Dinç ve Bodrum Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Erdem Ağan konuşma yaptı.

Bodrum-Köçek Adası parkurunda gerçekleşen yarışta geçen sene olduğu gibi Gara Poşet birinci oldu. Hızır 1 trofeyi ikinci olarak tamamlarken, Whisper S de üçüncülük ödülünün sahibi oldu.
 
Tırhandil Cup organizasyonu tırhandillerin tanıtılması ve yaşatılması amacıyla düzenlendiği gibi katılımcılar arasındaki birlik ve beraberliğin güçlenmesi amacını da taşıyor. Katılımcılar tarafından ‘en denizci tekne’ olarak adlandırılan Tırhandil Cup yarışları, tamamı gönüllülerden oluşan bir organizasyon komitesi, Bodrum Ticaret Odası ve İMEAK Deniz Ticaret Odası’nın destekleri ve diğer kamu kurumları ve sponsorların katkılarıyla düzenleniyor.

ETİKETLER: , ,
Bunu Paylaşın