TAB, personel değişimlerine ilişkin prensip kararı aldı

MDN İstanbul

Türk Armatörler Birliği (TAB), Covid-19 salgını nedeniyle gemilerde yaşanmakta olan personel değişimleri için alınan prensip kararına ilişkin sektör yetkililerini bilgilendirdi.

Salgın anlamında riski en düşük, en izole ve en tedbirli yerin gemiler olduğuna dikkat çeken TAB, gemi personelinin sağlığını önemserken sosyal sorumluluk bilinciyle insanların ihtiyaçlarını kesintisiz idame ettirmek istediklerini belirtti.

Covid-19’a ilişkin tedbirleri Aralık ayının başından beri artırarak devam ettirdiklerini açıklayan TAB; gemilerde olası salgın riskini engellemek, gemideki personelin sağlığını korumak ve deniz taşımacılığının kesintisiz idamesini sağlamak maksadıyla, gemilerdeki personel değişiminin 20 Mayıs 2020 tarihine kadar ertelenmesi için prensip kararı aldıklarını duyurdu.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın