Mengi Yay, Sea Star’ı 1 ayda teslim etti

MDN İstanbul

Mengi Yay Yatçılık, mayıs ayında suya indirdiği 35,5 metre uzunluğundaki Sea Star motor yatını 1 ay gibi kısa bir sürede teslim etti.

Tasarımı VYD Studio’ya, iç tasarımı ise BTA’ya ait olan teknede bulunan 1 adet master, 2 adet VIP ve 2 adet misafir kamarası ile 10 kişinin konaklamasına imkân tanınıyor. Misafir kamaralarının yanı sıra maksimum 6 mürettebat için de kamara bulunuyor. Sea Star kendi sınıfında bu büyüklükte özel inşa edilen nadir yatlardan biri.

Keskin hatları ve koyu gri metalik dış görünüme sahip lüks ve çok yönlü bir motor yat olan Sea Star’ın iç mekân detayları; tamamen açılabilir salon tasarımı, yan balkonları ve beach club özellikleri ile normalde 40 metre üstü yatların sahip olduğu özelliklere hâkim. Geniş güverte alanları, ön güverte oturma grubu, güneşlenme ve açık hava oturma alanına sahip olan yat, dış ve iç alanı birbirine bağlayarak iç alanda da deniz ile bütünlük sağlamak üzere tasarlanmış.

Sea Star, CAT C32 1900 HP motorlarına sahip ve 22 knot hıza kadar çıkıyor. Yükseltilmiş pilot kabini ile sportif ve modern bir görüntüye sahip Sea Star, ekonomik hızda 550 deniz mili mesafe kat edebiliyor.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın