Deniz Kuvvetleri: Sizin için görevdeyiz Türkiyem

MDN İstanbul

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na ait 31 gemiden İstiklâl Marşı okunacak
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 100’üncü yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında bugün saat 21.00’da yurt genelinde İstiklâl Marşı okunacak. Covid-19 salgını önlemleri ve 4 gün sürecek sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle kutlamalar bu yıl evlerde gerçekleştirilecek ve saat 21.00’da evlerde, balkon ve pencerelerde İstiklâl Marşı okunacak. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na ait 31 gemide de askerler tarafından İstiklâl Marşı okunacak.

Milli Savunma Bakanlığı’nın Twitter hesabından yapılan paylaşımda, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na ait 31 geminin bugün 23 limanı ziyaret edeceği, sahile en yakın mesafede demirleyecek gemilerden saat 21.00’da İstiklâl Marşı okunacağı belirtildi.

Paylaşımda, ziyaret edilecek limanların bulunduğu ve “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. Biz sizin için görevdeyiz, siz evde kalın Türkiyem” yazılı bir harita da yer aldı.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın