İMEAK DTO Yönetim Kurulu belli oldu

MDN İstanbul

İMEAK Deniz Ticaret Odası, 15 Ekim 2022 tarihinde Pîrî Reis Üniversitesi’nde gerçekleşen Olağan Genel Kurul seçiminin ardından bugün yeni Yönetim Kurulu Asil ve Yedek Üyeleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Delegeleri Asil ve Yedek Üyeleri ve Disiplin Kurulu Asil ve Yedek Üyeleri’nin belirlenmesi için tekrar seçime gitti.

Olağan Genel Kurul’da 48 komitenin 47’sini kazanan mavi listede yer alan 9’uncu Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran bu dönem de oy kullanan 104 Delege’nin 103’ünün oylarını alarak yeniden İMEAK DTO Yönetim Kurulu Başkanı seçildi.

İlginizi çekebilir:    İMEAK DTO Tamer Kıran’la devam dedi

Yönetim Kurulu’nda ayrıca Asil Üyeler olarak oy kullanan 104 Delege’den; 104 oy alan Recep Düzgit, 101 oy alan Adnan Naiboğlu, 104 oy alan Timur Taylan Kalkavan, 104 oy alan Burak Akartaş, 104 oy alan Orhan Gülcek, 101 oy alan Ahmet Can Bozkurt, 104 oy alan İbrahim Kemal Barış Dillioğlu, 104 oy alan İsmail Görgün, 104 oy alan Saim Emre Doruk ve 98 oy alan Serhat Barış Türkmen yer alıyor.

Seçimde, Yedek Üyeler olarak ise oy kullanan 104 Delege’den; 99 oy alan Ali Gürün, 100 oy alan Kaan Anul, 100 oy alan Kasım İnandı, 102 oy alan Kemal Akbaşoğlu, 101 oy alan Murat Kul, 101 oy alan Mustafa Aslan, 100 oy alan Orhan Semih Dinçel, 101 oy alan Serdar Akdemir, 99 oy alan Teoman Mustafa Akyol ve 103 oy alan Ümit Sandıkçı belirlendi.

Başaran Bayrak yeni Meclis Başkanı

İMEAK DTO’nun 10’uncu dönemini için yapılan Meclis Başkanlığı seçimleri sonucuna göre yeni Başkan Başaran Bayrak oldu. Başkanlık Divanı üyeleri ise Ömer Faruk Miras, Emin Eminoğlu ve Kaşif Kalkavan olarak belirlendi.

Disiplin Kurulu

Asil üyeler: Mehmet Hakan Tüfekçi, Emre Eldener, Erkan Dereli, Bayram Turan, Adnan Türkeş ve Cenk Ecevit.

Yedek Üyeler: Burak Zaim, Nevzat Aydın, Bilgehan Engin, Sabri Öğütçü, Zeki Şenbursa ve Özkan Çalışan.

TOBB Delegeleri

Asil Delegeler: Arif Kenan Türkantos, Asım Barlın, Bilgehan Bayramoğlu, Cihan Ergenç, Cihat Yavuz Güler, Devrim Orkun Kalkavan, Fuat Ersoy Eroğlu, Hayri Yaşar Naiboğlu, Mehmet Alev Tunç, Mehmet Sadi İnce, Metin Şener, Murat Er, Murat Gün, Murat Kıran, Nihat Nahit Sarayönü, Ömer Faruk Miras, Rasim Akar, Recep Düzgit, Şükrü Fazıl Uzun, Tolga Tomba, Uğur Sina Şen ve Yunus Can.

Yedek Delegeler: Adnan Caner, Ali Said Özkan, Avni Demiral, Baki Çıngı, Behçet Kutlu, Bülent Genç, Coşkun Cengiz, Deniz Ergin, Eyüp Sabri Bayraktaroğlu, Hayrettin Özkan, Kenan Doğan, Mehmet Cem Akan, Nuri Mert Can, Orbay Şimşek, Reşat Şentürk, Sait Kanburoğlu, Sibel Gültekin Karagöz, Şekip Yalçın, Volkan Abakaya, Yakup Kalkavan, Yunus Daniel Biren ve Ziyaeddin Bayraktar.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın