İMEAK DTO Tamer Kıran’la devam dedi

MDN İstanbul

İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) 10’uncu Dönem için sandık başına gitti. Pîrî Reis Üniversitesi’nde gerçekleştirilen seçimde 1945 üye katılım gösterdi.

Tamer Kıran’ın yer aldığı mavi liste oyların 1800’ünü alırken 48 komitenin de 47’sini kazandı. Turuncu liste 126 oy alırken 15 Nolu Komiteyi 22’ye 14 üstünlükle kazandı. Oyların 19’unu alan Beyaz liste ise 2 Nolu Komite’de Mavi listeyle eşit kaldı.

Turuncu listenin kazandığı 15 Nolu Kabotaj Hattı Kuru Yük Taşımacılığı Komitesi’nde MARTAŞ ve Patara Denizcilik ve Nakliyat şirketleri yer alıyor.

‘Üyelerimiz beni seçmedi, hepimizi seçti’

Seçim sonrası konuşma yapan İMEAK DTO Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, “Üyelerimizin bize göstermiş olduğu teveccüh vesilesiyle 4 yıl daha göreve devam etmek üzere görevlendirilmiş bulunuyoruz. Bu seçim geçtiğimiz seçim sürecine göre çok daha kısa oldu. Bir önceki dönem ertelemelerin ve uzatmaların da etkisiyle 8 aylık bir kampanya süreci yürütmüştük. Bu sene bu süreç 1,5 ay sürdü çünkü biz 4,5 senedir bunun için çalışıyoruz ve hazırlanıyoruz. Üyelerimiz de bizim çalışmalarımızı takdir edip yeniden bu göreve layık gördüler. Sağ olsunlar, var olsunlar. Bugün Odamızın en önemli eseri, gözbebeğimiz Pîrî Reis Üniversitesi’ndeyiz. Ülkemizin dört bir yanından üyelerimiz tek listeli bir seçim olmasına rağmen bize desteklerini göstermek için burada yerlerini aldılar. Bize oy veren vermeyen herkese çok teşekkür ediyoruz. Görevimize önümüzdeki dönemde de herkesi kapsayıp devam etmek istiyoruz. Ekip arkadaşlarımı da kutluyorum. Üyelerimiz beni seçmedi, hepimizi seçti. Bazı komitelerdeki arkadaşlarım çok çalıştılar. Hepinize çok teşekkür ediyorum ancak o komitelerdeki arkadaşlarıma biraz daha fazla teşekkür ediyorum. Onların da hepsi kendi komitelerinde yeniden seçildiler. Bu sonuç üyelerimizin de onları takdir ettiğini gösteriyor. Hepiniz sağ olun var olun, hakkınızı helal edin.” ifadelerini kullandı.

Ali Gürün Meclis Üyesi oldu

Sanmar Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gürün de yapılan seçim sonrası 10’uncu Dönem’de Meclis Üyesi olmaya hak kazandı. Seçim sonrası MarineDeal News’e özel açıklamalarda bulunan Gürün, “Heyecanlıyım, hayırlı olsun. Bütün tecrübemizi önümüzdeki dönemde Meclis Üyesi olarak odamız için kullanacağız.” dedi.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın