HAVELSAN en dikkat çeken ürünleriyle Londra’da

MDN İstanbul

İngiltere’nin başkenti Londra’da 12-15 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek Uluslararası Savunma ve Güvenlik Fuarı DSEI 2023’te HAVELSAN standında otonom teknolojiler, komuta kontrol sistemleri, sınır güvenliği ve gemi trafik yönetimi yazılımı gibi ürünlerin gösterimi yapılacak.

HAVELSAN; kendi geliştirdiği Dijital Birlik Teknolojileri’nin kara, hava ve deniz platformları BARKAN, BAHA ve SANCAR’ın yanı sıra, ilk kez IDEF 2023’te sergilenen ve çok ses getiren, Dalış Yapabilen Kamikaze İnsansız Deniz Aracı ÇAKA DAY-KİDA’yı da DSEI’23’te sergileyecek.

İlginizi çekebilir:

Dalış Yapabilen Kamikaze İnsansız Deniz Aracı: ÇAKA


Stratejik ve operatif seviyede sabit ve taşınabilir sistemlerle kullanılabilen, müşterek resim ve C4I ihtiyacını karşılayan Müşterek Komuta ve Kontrol Bilgi Sistemi DOOB’un gösteriminin yanı sıra, dünyanın sayılı askerî teknolojileri arasında gösterilen, Türk Deniz Kuvvetleri’nin birçok platformunda kullanılan, önemli ihracat başarıları elde eden Ağ Destekli Veri Entegre Savaş Yönetim Sistemi ADVENT de DSEI’23’te tanıtılacak. Geçtiğimiz aylarda NATO’ya bağlı üst düzey yetkililerin, Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığı koordinasyonunda, Türkiye’de incelemelerde bulunduğu Hava Kuvvetleri Bilgi Sistemi HvBS de yine DSEI’23’te HAVELSAN’ın öne çıkan ürünleri arasında yer alacak.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

ETİKETLER: , ,
Bunu Paylaşın