Galataport İstanbul Yılın Limanı seçildi

MDN İstanbul

Galataport İstanbul, Seatrade Cruise Med kapsamında düzenlenen Seatrade Cruise Awards’ta dünyada “Yılın Limanı” ödülünü aldı.

İspanya’nın Malaga kentinde 14-15 Eylül tarihlerinde düzenlenen Seatrade Cruise Med fuarı kapsamında gerçekleştirilen, ödül organizasyonu Seatrade Cruise Awards’un Yılın Limanı kategorisinin kazananı Galataport İstanbul oldu. Galataport İstanbul, Amerika ve İngiltere gibi dünyanın önde gelen ülke limanlarının yarıştığı ödüllerde, küresel anlamda örnek gösterilen inovatif yaklaşım ve operasyonel süreçlerde getirdiği yeniliklerle bu kategoride ödüle layık görülen liman oldu.

İlginizi çekebilir:    Galataport İstanbul LEED Platin sertifikası aldı

Galataport İstanbul Liman İşletme Genel Müdür Yardımcısı Figen Ayan, Seatrade Cruise Med’e katılım ve alınan ödülle ilgili,  “Galataport İstanbul’da Ekim 2021’den bu yana tam kapasite operasyonlarımızla kruvaziyer gemilerimizi ve misafirlerimizi ağırlıyoruz. Nisan ayında katıldığımız dünya kruvaziyer sektörünün önemli temsilcilerinin bir araya geldiği Seatrade Cruise Global’in ardından, fuarın Avrupa ayağın oluşturan Seatrade Cruise Med’de de katıldığımız oturumlar ve gerçekleştirdiğimiz toplantılarla büyük bir ilgi gördük. Operasyonlarımıza başladığımız tarihten tam bir yıl sonra sektörün en prestijli ödülleri arasında yer alan Seatrade Cruise Awards’dan Yılın Limanı ödülü ile dönmek bizim için büyük bir gurur kaynağı. Galataport İstanbul olarak sektörde ezber bozan inovasyon çalışmalarımız ve operasyonel anlamda getirdiğimiz yeniliklerin uluslararası arenada ödüllerle karşılığını bulmasından büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

ETİKETLER:
Bunu Paylaşın