FrontM, mürettebat uygulaması için yeni yatırım aldı

MDN İstanbul

Denizcilik teknolojisi start-up’ı FrontM, Motion Ventures liderliğinde MOL PLUS ve Wilhelmsen’in katılımıyla yeni bir stratejik finansman turunun tamamlandığını duyurdu

Platformun denizcilik şirketlerine yönelik mevcut uygulama pazarı, mürettebat bağlantısı ve sağlık hizmetleri, mürettebat eğitimi ve beceri geliştirme, canlı IP-TV ile mürettebat eğlencesi, mürettebat için internet, video konferans ve sanal etkinliklerle ilgili hizmetleri kapsıyor.

FrontM CEO’su Kiran Venkatesh, “Motion Ventures, MOL PLUS ve Wilhelmsen ile işbirliğimiz, dijital olarak bağlantılı denizcilik endüstrisi vizyonumuzu gerçekleştirme yolunda önemli bir anı işaret ediyor, kesintisiz işbirliğine teşvik ediyor ve işgücü için denizde yaşam kalitesini artırıyor. Bu stratejik yatırımlar, iş ortağı entegrasyonlarımızın genişlemesini hızlandıracak, uygulama ekosistemini zenginleştirecek ve radarımızda olan gelecekteki ortaklıkların önünü açacaktır” dedi.

Wilhelmsen Gelişen Fırsatlar Portföyü Başkan Yardımcısı Nakul Malhotra, “FrontM’in mürettebat etkileşimi alanını geliştirme ve basitleştirme yolculuğunu desteklemekten heyecan duyuyoruz. Gemi-kıyı etkileşiminin dönüşümü, gemideki bağlantı olanaklarının katlanarak genişlemesiyle mükemmel bir şekilde örtüşüyor ve biz bunun potansiyeline güçlü bir şekilde inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Smart Maritime Network

Bunu Paylaşın