23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için online proje

MDN İstanbul

Yalıkavak Marina, UNICEF işbirliği ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ‘‘Online Resim Projesi’’ ile kutluyor. 2015 yılından bu yana UNICEF’in destekçisi ve UNICEF Türkiye Milli Komitesi’nin Türk marina sektöründeki ilk “Platinyum Kanat” destekçisi olan Yalıkavak Marina, Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100’üncü yıldönümünde çocuklara deniz sevgisi ve tutkusunu daha fazla aşılamak amacıyla “Mavi Hayaller” başlıklı bir resim projesi düzenliyor.

Yalıkavak Marina tarafından çocukların hayallerini resmedecekleri ve moral bulacakları “Mavi Hayaller” projesinde, farklı yaş aralığındaki çocuklardan, denizlerle ilgili yaratıcılıklarını sergileyecekleri resimler çizmeleri ve göndermeleri bekleniyor. Yalıkavak Marina, yapılan her resim gönderimi adına UNICEF’e katkıda bulunacak.

Nasıl katılacaksınız?
4-11 yaş arası çocuklar, resimlerini https://yalikavakmarina.com.tr/tr/blue-dreams-painting-project/ web sitesine 9 – 21 Nisan 2020 tarihleri arasında yükleyerek projeye katılabilecekler. Tüm bu süre boyunca bütün resimler https://yalikavakmarina.com.tr/tr/blue-dreams-voting/ sitesinden ziyaret edebilecek ve 22 Nisan’da yine aynı link üzerinden beğenilen resme oy verilebilecek.

Sonuçlar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda https://yalikavakmarina.com.tr/poll/mavi-hayaller/ sitesinde ve Yalıkavak Marina sosyal medya hesaplarından ilan edilecek. Projede her yaş kategorisinde 1’inci seçilen çocuklar özel ödüller kazanmalarının yanı sıra Yalıkavak Marina’nın misafiri olarak denize özlem duyduğumuz günler biter bitmez Temmuz 2020’de 1 ebeveyni ile birlikte 1 gece, 2 gün Yalıkavak Marina Boutique Hotel’de ağırlanacak ve sürprizlerle dolu eğlenceli bir dünyaya adım atacak.

Yarışma kapsamında ayrıca 4-6 yaş, 7-9 yaş ve 10-11 yaş arası kategorilerde birinci olan çocuklara 3,000 TL ödül verilecek.

Başvuru, detaylı bilgi ve katılım şartları için https://yalikavakmarina.com.tr/tr/blue-dreams-painting-project/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın