Yılport Holding’e yeni Co-CEO

MDN İstanbul

Yıldırım Grubu iştiraki İstanbul merkezli Yılport Holding, yeni bir co-CEO atadığını duyurdu.

Holding tarafından yapılan açıklamada, son olarak CMA CGM’de Liman ve Terminallerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Nicolas Sartini’nin 25 Ocak 2021 tarihinden itibaren Yılport Holding’in yeni co-CEO’su olarak atandığını belirtti.

Duyuruda, Sartini’nin terminal operasyonları hakkında geniş bir bilgi birikiminin bulunduğunu ve denizcilik sektöründe 30 yıldan fazla deneyime sahip olduğunun aktarıldı. Sartini, Yılport Holding’in küresel ayak izini genişletmek ve hizmet kalitesini artırmak için Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO Robert Yüksel ile birlikte şirkete liderlik edecek.

İlginizi çekebilir:   Yılport’a yeni operasyon müdürü

Yılport’un 2025 yılına kadar en iyi 10 küresel konteyner terminali arasına girme vizyonu için Robert Yüksel Yıldırım ile beraber çalışmaktan gurur duyacağını belirten Sartini, ‘‘Bu benim için büyük bir sorumluluk ve aynı zamanda da hızla büyüyen bir küresel liman grubuna co-CEO olmak büyük bir ilham kaynağı. Sunduğu hizmetin mükemmel olmasını önemseyen harika bir ekiple çalışmaktan ve Yılport’un büyüme potansiyelini desteklemekten son derecek mutluyum,‘’ dedi.

Nicolas Sartini’nin Yılport’un 2025 yılına kadar ilk 10 uluslararası konteyner terminel operatörü arasında yer alma hedefinde önemli bir yere sahip olacağını söyleyen Robert Yüksel Yıldırım ise, ‘‘Yılport olarak Sartini yönetiminde, 10 ülkede 22 terminalden oluşan global portföyümüzü artırırken, yüksek verimlilik ve üretkenlik sunmaya da devam edeceğiz. Verimliliği artırmak ve daha yüksek taşıma kapasiteleri sağlamak için bazı terminallerimizi büyütme konusunda sabırsızlanıyoruz. 2021, Yılport terminallerinde organik büyüme, genişleme ve modernizasyon yılı olacak,” ifadelerini kullandı.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın