Virtus 47 serisinin ikinci projesi suya indi

MDN İstanbul

Mengi Yay Yatçılık tarafından inşa edilen Virtus 47 motor serisi yatlarının ikincisi şirketin Tuzla’da bulunan tersanesinde başarı bir şekilde suya indirdi.

tekne 47,3 metre uzunluğunda ve çelik/alüminyum konstrüksiyonlu olarak inşa edildi.

Virtus 47

Son donatım ve deniz testleri maksadıyla bir süreliğine Pendik Marintürk Marina’daki sahibine teslim edilecek olan tekne 47,3 metre uzunluğunda ve çelik/alüminyum konstrüksiyonlu olarak inşa edildi.

Mengi Yay Yatçılık, Virtus 47 serisi ile müşterilerine custom tekne inşa etme imkânı sağlıyor. Serinin üç teknesinin de renkleri tekne sahipleri tarafından belirlendi.

Virtus 47

Şirket, Virtus 44 metre projesinin 2020 yılında başarılı bir şekilde inşası ve sahibine teslimi sonrası seriye 47 metre uzunluğunda tekne üretimi ile devam etme kararı almıştı. Suya indirilen Virtus 47 serisinin ikinci teknesi 500 GT altında, yarı deplasman ve RINA klaslı.

Dış dizaynı VYD Studio, iç dizaynı ise Red Yacht Design tarafından gerçekleştirilen teknenin her iki tarafında balkon bulunan geniş bir salonu mevcut. Tekne, ana ve üst güverte arka oturma alanları ile geniş bir yaşam alanı sunuyor.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın