Uzun Menzilli Tanksavar Füzesi ve NEFER Kuleli Zırhlı Muharebe Aracı geçer not aldı

MDN İstanbul

Kara Kuvvetleri Komutanlığınca, çeşitli miktarda Uzun Menzilli Tanksavar Füzesi ve NEFER Kuleli Zırhlı Muharebe Aracı’nın muayene ve kabul faaliyetleri tamamlandı

Millî Savunma Bakanlığı’nın faaliyetlerine ilişkin Haftalık Basın Bilgilendirme Toplantısı 21 Mart Perşembe günü gerçekleştirildi. Toplantıda 26 teröristin etkisiz hale getirildiği, Kış 2024 tatbikatının başarıyla icra edildiği gibi gündeme ilişkin açıklamalara yer verildi. Buna ek olarak Kara Kuvvetleri Komutanlığınca, çeşitli miktarda Uzun Menzilli Tanksavar Füzesi ve NEFER Kuleli Zırhlı Muharebe Aracı’nın muayene ve kabul faaliyetlerinin tamamlandığı bildirildi.

Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, “Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde büyük atılımların gerçekleştiği yerli ve millî savunma sanayimizin yüksek teknoloji ürünleriyle donatılan Türk Silâhlı Kuvvetlerimizin etkinlik ve caydırıcılığı her geçen gün daha da artmaktadır. Bu kapsamda yeni kabul faaliyetleri gerçekleştirilmektedir. Kara Kuvvetleri Komutanlığınca, çeşitli miktarda “Uzun Menzilli Tanksavar Füzesi” ve “NEFER” Kuleli Zırhlı Muharebe Aracının muayene ve kabul faaliyetleri tamamlanmıştır. Sonuç olarak Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, bekamıza yönelen her türlü tehdit ve tehlikeyi bertaraf etmeye, ülkemizin ve asil milletimizin güvenlik ve huzuru için gece gündüz demeden çalışmaya kararlılıkla devam edecektir” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER: , , ,
Bunu Paylaşın