UZMAR ile ASFAT arasında yazılım anlaşması

MDN İstanbul

UZMAR ile ASFAT arasında UZMAR tarafından geliştirilen SEM Kurumsal Kaynak Planlaması’nın Ek Modüller Tedariki Sözleşmesi imzalandı.

IDEF’21’de gerçekleşen törene ASFAT Genel Müdürü Esad Akgün ve UZMAR Yönetim Kurulu Başkanı Noyan Altuğ katıldı.

UZMAR’la yaptıkları SEM Kurumsal Kaynak Planlaması’nın Ek Modüller Tedariki Sözleşmesi’nin, daha önce de çok sayıda aldıkları bu modülün devamını tedarik etmek üzere yaptıkları bir anlaşma olduğunu belirten Akgün, “Proje yönetimi ve program yönetimi konusunda bize oldukça katkısı oldu bize. SEM ERP sayesinde diğer MİLGEM’İN de zamanında denize inişini sağlamış olduk,” dedi.

Bundan 20 sene önce gelinen bu noktayı hayâl bile edemeyeceklerini söyleyen Altuğ ise “Bugün yönetim alanında o kadar ileriye gittik ki, hep birlikte Türk işçisinin, Türk mühendisinin emeklerini sonucunda, ERP yazılımlarımızı gerçekleştirdik. Daha önce bu yazılımları dışarıdan tedarik ediyorduk. Şimdi kendimize ait yüzde yüz yerli ve milli yazılımımızı da oluşturduk. Asfat’a da bu konuda bizi desteklediği için teşekkür ederiz,” diye konuştu.

UZMAR tarafından geliştirilen SEM (ERP) yazılımı aracılığıyla, müşterilerinin projelerinin inşa durumuna çevrimiçi erişimlerine ve her iş istasyonu için gerçek çalışma saatlerinin, faaliyet tamamlanma yüzdelerinin ve sürecin önemli aşamalarının raporlarını görüntülemelerine olanak sağlanıyor.

SEM’deki tüm modüller, gerçek zamanlı projelerde test edilirken. Bu sayede,
herhangi bir kurum için yeni inşa projelerinin adaptasyon süresi kolaylaştırılmış oluyor. Ayrıca kulanıcılar SEM’e dünyanın herhangi bir noktasından ulaşabiliyor.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

ETİKETLER: , , , , , ,
Bunu Paylaşın