Turquality’nin ilk line’ı belli oldu

MDN İstanbul

Turquality Marka Destek Programının ilk ve tek line'ı Turkon Line oldu.
Türk bayrağını kıtalar arası deniz taşımacılığında gururla dalgalandıran Turkon Line, dünyanın devlet destekli ilk ve tek markalaşma programının denetimlerini başarıyla tamamlandı ve Turquality Marka Destek Programı kapsamına alındı. Süreçlerin gözden geçirildiği ve küresel düzeyde iyileştirmelerin yapıldığı Turquality döneminin ardından Turkon Line, Program kapsamına alınan ilk ve tek ‘‘line’’ oldu.

Turkon Line CEO’su O. Alkın Kalkavan, “Markaların global pazarlarda desteklenmesini amaçlayan Turquality’nin Marka Destek Programı’na layık görülen, sektörümüzde ilk ve tek line olduğumuz için son derece gururluyuz. Hedeflerimize büyük bir sorumlulukla yürürken, Turquality bize çok büyük bir ivme kazandıracak ve global arenada tam yol ilerlememizi sağlayacaktır. Özellikle hedef pazarlarımıza yönelik yatırımlarımıza ve marka bilinirliğini artıracak faaliyetlerimize daha da hız katacaktır. Turquality Marka Destek Programı sadece programa dâhil olan şirketlere değil, Türkiye markasına da büyük katkı sağlamaktadır,” dedi.

20 yılı aşkın süredir Amerika, Avrupa, Akdeniz ve Karadeniz pazarlarında aktif olarak deniz taşımacılığı hizmeti sunan Turkon Line’ın ana pazarları arasında Türkiye, ABD, Mısır, İsrail, Lübnan, İspanya, İngiltere, Benelux, Almanya ve Kuzey Kıbrıs yer alıyor; 23 ülkedeyse 28 acente, 44 acente ofisi ile 5 ülkede 11 Turkon ofisi bulunuyor.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın