Türkiye Kayak Federasyonu, Milka ile “devam” dedi

MDN İstanbul

Türkiye Kayak Federasyonu, Mondelez International markalarından Milka ile olan sponsorluk anlaşmasını 3 yıl uzattı.

Sponsorluk anlaşmasına ilişkin Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Ali Oto ile Mondelez International Türkiye Pazarlama Direktörü Bahadır Demir, Mikla Rastaurant’ta basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Federasyon başkanı Ali Oto, 2018 yılından bu yana Milka markası ile birlikte olduklarını ve 5 yılı geride bıraktıklarını belirterek, “O zamanki heyecanımızı şimdi daha da fazlasıyla yaşamaktayız. Çünkü Milka, dünya kayağında çok uzun zamandan beri yer alan bir firma. Bizim de dağlarımızda, yarışmalarımızda, kamplarımızda hep yanımızda. Ana sponsorumuz oldukları ve bize desteklerini esirgemedikleri için Milka’ya teşekkür ediyoruz. Bu birlikteliğin uzun yıllar devam etmesi arzusundayız” diye konuştu.

Milka’dan elde edilen gelirin bir bölümü Türkiye Kayak Federasyonu’na aktarılacak

Mondelez International Türkiye Pazarlama Direktörü Bahadır Demir ise “Ne mutlu ki Türkiye Kayak Federasyonu ile bir araya gelerek çıktığımız yolda, bu alanı sahiplenme çalışmalarımızın beşinci yılını geçiriyoruz” dedi.

Türkiye Kayak Federasyonu’nun destekçisi olmaktan gurur duyduklarını dile getiren Demir, “Desteğimizi durmaksızın sürdürüyoruz. Bu sponsorluğun fark ve değer yaratan bir başka tarafı da Milka tüketicilerinin de kayak sporuna, sporcularına katkı sağlıyor olması. Bu doğrultuda sponsorluk anlaşmamız süresince satılan her Milka’dan elde edilen gelirin bir bölümünü Türkiye Kayak Federasyonu’na aktarmaya karar verdik. Yani bu desteği Milka tüketicilerinin de katkısı ile büyütüyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

(AA)

Bunu Paylaşın