ST Engineering iDirect, en yeni yer sistemi teknolojisini tanıttı

MDN İstanbul

ABD merkezli ST Engineering iDirect şirketi, uydu bağlantısında gelişmiş verimlilik, birlikte çalışabilirlik ve bant genişliği kullanımını desteklemek için yeni nesil yer sistemi Intuition’ı tanıttı

Yeni sistem, uydu hizmet sağlayıcılarının daha hızlı ölçeklenmesini sağlamak için sanallaştırılmış, bulut tabanlı bir altyapı ile inşa edildi ve her yörüngede hizmet sunmak için çoklu yörünge desteği sunuyor. Intuition ayrıca ağlar genelinde değişen talepleri karşılamak üzere kaynak ve hizmet tahsisini dinamik olarak ayarlamak için uçtan uca düzenleme özelliğine de sahip.

ST Engineering iDirect CEO’su Don Claussen, “Müşterilerimizin ihtiyaçlarını ve isteklerini dikkatle dinledik. Intuition, her şeyin bir araya geldiği noktayı temsil ediyor. Amacı sürekli öğrenmek ve öngörmek, ağ içinde neler olup bittiğini her yönüyle anlamak ve giderek karmaşıklaşan bu ortamda her adımda doğru kararları vermek”

“Önümüzdeki yıllarda yeni uygulamalar, fiyatlandırma modelleri ve telekomünikasyon yakınsaması vaadiyle milyarlarca dolarlık yeni hizmet geliri söz konusu olacak. En önemli fırsatlar, yalnızca hücresel ve kablosuz endüstrileri dönüştüren aynı dijital yolculuğa küresel, çok alanlı, bulut özellikli standartlara dayalı bir telekom modelinde birlikte çalışabilirlik”

“Bu açık görüşlü zihniyet, sektörü geleneksel büyüme kısıtlamalarının ötesine taşıyacağına ve stratejik alan ve yer yatırımlarından mümkün olan maksimum finansal getiriyi sağlayacağına inandığımız yoldur” ifadelerini kullandı.

Smart Maritime Network

ETİKETLER: , ,
Bunu Paylaşın