Roketsan’a, 35’inci yaşına özel film

MDN İstanbul

Roketsan’ın 35 yıllık başarı birikimi, yapımcılığını ve yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak’ın üstlendiği filmle anlatıldı.  

14 Haziran 1988’de çekirdek bir kadro tarafından “Ülkemizin geleceği için özgün, güvenilir ve çığır açan roket ve füze çözümlerinin lideri olmak” vizyonuyla kurulan Roketsan, global bir marka olarak 35’inci yaşını kutluyor. Türk Silâhlı Kuvvetleri’ni Güçlendirme Vakfı’nın bir kuruluşu olan ve Türk Milleti’nin gururu olan Roketsan’ın kuruluş yıl dönümü dolayısıyla “Yarın İçin Yüksel” temalı özel bir film hazırlandı.

Roketsan tarihindeki önemli kilometre taşlarına yer verilen filmde, şirketin başarısının arkasındaki mirasa ve motivasyona vurgu yapıldı. Roketsan’ın yüksek teknolojiye dayalı teknoloji üslerinden görüntülerin yer aldığı filmde, 35’inci kuruluş yıl dönümü için bestelenen rap şarkı kullanıldı.

Hem şarkı sözlerinde hem de filmdeki test görüntülerinde şirketin son dönemde geliştirdiği CİRİT, TAYFUN, ATMACA, BORA, SİPER, HİSAR gibi roket ve füzelerin test görüntülerine yer verildi.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın