Posco International’dan yeni proje

MDN İstanbul

Posco International, bu hafta LNG ticari değer zincirini güçlendirmek için 174.000 metreküplük bir sıvılaştırılmış doğal gaz taşıyıcısı hayata geçirmeyi planladığını söyledi.

Şirket, yurtiçi okyanus taşımacılığı ve gemi yönetimi hizmetlerinde uzmanlaşmış Koreli bir nakliye firması olan H-Line Shipping ile uzun vadeli bir kiralama sözleşmesi imzaladı.

Posco, kendi kendine çalışan bir LNG taşıyıcısının gazın üretimini, depolanmasını ve üretimini daha verimli bir şekilde yönetmeye yardımcı olacağını belirtti. Posco ayrıca “LNG ticareti için altyapımızı sağlamlaştırarak, değer zincirimizi tamamlamaya ve üretkenliği en üst düzeye çıkarmaya bir adım daha yaklaştık” dedi.

Gemi, Hyundai’nin gemi inşa iştiraki Hyundai Samho Heavy Industries tarafından ekim ayından itibaren inşa edilecek ve teslimat 2025’in ilk yarısında yapılacak.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın