MSC Cruises, MSC Fantasia gemisiyle İstanbul’da gövde gösterisi yaptı

MDN İstanbul

MSC Cruises, dünyanın ilk yer altı kruvaziyer terminaline sahip Galataport İstanbul’a gelen MSC Fantasia gemisinde gerçekleştirdiği etkinlikte şirketin 2023 yılı hedefleri, yatırımları ve Türkiye limanlarından yapılacak gemi seyahatlerini basın mensupları ve sektör paydaşlarıyla paylaştı.

gemi

Avrupa’nın en büyük kruvaziyer şirketi olan MSC Cruises’a ait MSC Fantasia gemisi bugün dünyanın değişik ülkelerinden getirdiği turistleriyle Galataport İstanbul limanına geldi.

2022 Yaz sezonu boyunca Kuşadası’ndan her hafta hareketli gemi turlarını başlatan dev kruvaziyer şirketi, en büyük gemilerinden biri olan üç futbol sahası boyutundaki MSC Fantasia ile gövde gösterisi yaptı ve 2023 yılında da Mayıs ayından itibaren her hafta Türkiye limanlarından hareketli gemi seyahatlerinin başlayacağını müjdeledi.

Harcama ortalaması yüksek, üst segment turistleri Türkiye’ye getirecek olan dev kruvaziyer şirketi, 250 seyahat acentesi, tur operatörleri ve basın mensuplarının katılımı ile Galataport İstanbul limanına yanaşan MSC Fantasia gemisinde özel bir kutlama etkinliği düzenledi. gövde gösterisi

Bu ilk yanaşma ile pandeminin etkilerinin azalmasının ardından MSC Cruises, eskisi gibi istikrarlı bir şekilde Türkiye limanlarına daha yoğun gelineceğinin müjdesini de verdi.

Global kruvaziyer pazarında önemli bir konuma sahip olan şirket, MSC Lirica gemisi ile 2022 Nisan – Ekim ayları arasında Kuşadası’ndan başlayan ve her hafta gerçekleşen rotasında İsrail’de Haifa; Güney Kıbrıs’ta Limassol; Yunanistan’da Rodos, Santorini ve Pire/Atina’dan sonra tekrar Kuşadası’na dönen uğraklarıyla  29 sefer yapmış ve yedi gecelik keyifli programlara imza atmıştı.

Angelo Capurro

MSC Cruises Yönetici Direktörü Angelo Capurro, pandemi nedeniyle geçen uzun bir aradan sonra Türkiye turizmi için geleceğe yönelik güzel haberler paylaştığı buluşmada, konukları karşılayarak “MSC Fantasia, misafirlerimize unutulmaz bir gemi tatili vadeden, en büyük sınıf gemilerimizden biri. İtalyan zerafetini, gemilerimizin sunduğu uluslararası ambiyansla birleştirip Türk misafirlerimize yönelik, kendilerini yurt dışında evinde gibi hissedecekleri hizmetlerle birleştirdik.” dedi.

Türkiye’ye yıllardır turistik anlamda en çok yatırımı yapan marka olduklarını aktaran Capurro, “Pandemi öncesinde her hafta İstanbul ve Türk limanları hareketli alternatifli gemi seyahatlerimizde her an Türkiye ile bağlantıda olduk. En çok ilgi gören programlarımız arasında çoğunlukla İstanbul ve Türk limanlarını içeren programlarımız oldu.” açıklamasını da yaptı.

Türkiye’de gemi seyahatine ilgi duyulması konusunda da öncü olduklarını belirten MSC Cruises Yönetici Direktörü Angelo Capurro, “Türkiye’ye duyduğumuz güven çok yüksek. MSC Cruises olarak gelecek hayalimiz arasında, Galataport İstanbul limanını gemi seyahatlerimizin ana limanı yapmak bulunuyor. Doğası, misafirperver insanları, eşsiz kültürü-sanatı, Asya’yı Avrupa’ya bağlayan bir kültür geçişine sahip tek ülke oluşu ve medeniyetlere ev sahipliği yapmış kadim tarihe sahip olan Türkiye, her zaman en iyisini hak ediyor.” diyerek sözlerini noktaladı.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın