MOL’den depremzedelere yardım

MDN İstanbul

Japon nakliye şirketi Mitsui O.S.K. Line (MOL), Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen Tükiye ve Suriye’deki depremzedelere yardım sağladığını ve kurtarma ekibi götürdüğünü duyurdu.

Kurum yardımlarla ilgili yaptığı açıklamada, “MOL, 6 Şubat’ta Türkiye’nin güneyinde meydana gelen depremin mağdurlarına acil yardım sağlamak amacıyla Japon Kızılhaç Derneği’ne 5 milyon yen ve Türkiye Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’na (AFAD) 38.000 ABD doları bağışta bulunma kararı aldı,” ifadelerini kullandı.

Bölgedeki arama kurtarma çalışmalarına da destek veren MOL, “Japonya’dan 30 kişilik bir acil kurtarma ekibi dün gece Kahramanmaraş’a giriş yaptı ve kurtarma çalışmalarına başladı. İstanbul’dan da 50 kişilik bir ekip geldi ve yakında sahaya inecekler. Ancak konaklama yeri için tahsis edilen alan açık bir otopark, çadır getiriyorlar ama gerçekten kalmak oldukça zor. Eğer Kahramanmaraşlı veya Kahramanmaraş’a yakın herhangi bir şirket, Japon Kurtarma Ekibi için çatısı ve tuvaleti olan bir alana sahip tesisinizi kullanmaya izin verirse lütfen bizimle iletişime geçin,” açıklamasını yaptı.

MOL’den bağlantılarına teşekkür

Destek çağrısı bölgedeki bağlantılarından cevap alan şirket bir teşekkür mesajı yayımlayarak, ” Değerli Bağlantılarımız, Japon kurtarma ekibinin bir yer aramasında size vermiş olduğunuz destek ve işbirliği için teşekkür etmek isteriz. Yardımınız büyük bir değer taşımaktadır ve bizim için çok anlamlıdır. Sonunda uygun bir yeri bulabildiğimizi size duyurmaktan mutluluk duyuyoruz ve yardımınız olmasa bunu belki de başaramayacaktık. Her şey için tekrar teşekkür ederiz,” ifadelerini kullandı. 

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

ETİKETLER: , , ,
Bunu Paylaşın