MarineMax, Native Marine’i satın aldı

MDN İstanbul

Dünyanın en büyük eğlence amaçlı tekne ve yat perakendecilerinden biri olan MarineMax, Native Marine’i satın aldığını duyurdu

MarineMax Bölge Başkanı Christian Gonzalez, “Native Marine’i, MarineMax ailesine katmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Bu, Floridalılara eşsiz bir tekne yaşam tarzı sunma misyonumuzla örtüşüyor. Native Marine’in müşteri memnuniyetine olan bağlılığı ve yerel toplumdaki derin kökleri, onları MarineMax ağına katmak için ideal bir şirket haline getiriyor” dedi.

Islamorada’daki genişletilmiş MarineMax varlığı, müşterilere bakım, onarım, tekne aksesuarları, 11 raflı ve genişletilmesi planlanan marina alanı dahil olmak üzere daha da geniş bir hizmet yelpazesi sunacak.

Native Marine Başkanı/Kurucusu Tommy Brashares, “MarineMax ile güçlerimizi birleştirmek, Native Marine ve değerli müşterilerimiz için yeni fırsatlar sunuyor. Native Marine’in yerel uzmanlığını MarineMax’in küresel kaynaklarıyla birleştirerek her iki dünyanın en iyilerini bir araya getirmekten heyecan duyuyoruz. Birlikte Florida Keys’in tekne deneyimini yükseltmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bunu Paylaşın