Lloyd’s List Ödülleri sahiplerini buldu

MDN İstanbul

2009 Lloyd’s List Türk Denizcilik Ödülleri  20 Mayıs 2009 tarihinde Four Seasons Hotel the Bosphorus’da yapılan törenle sahiplerini buldu. Sektördeki başarılı çalışmalarıyla gündemden düşmeyen ve bu özellikleriyle sektörün lider kişileri arasında yer alan, Dünya Denizcilik’in kurucusu ve başkanı Suay Umut “Ömür Boyu Başarı”, Arkas Holding Başkanı Lucien Arkas “Yılın Denizcilik Şahsiyeti” ve Beşiktaş Denizcilik Başkanı Yavuz Kalkavan “Türk Denizciliği’nde Yeni Nesil” ödüllerine layık görüldüler.
Kaptan Ferit Biren, Ali Can, Prof. Dr. Oral Erdoğan, Prof. Dr. Ömer Gören, Prof. Dr. Osman Kamil Sağ ve Kaptan Tahir Sarıoğlu’ndan oluşan jüri ve Lloyd’s List, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’a da Türk Denizcilik Sektörü’nün bugünkü başarılı konumuna gelmesindeki katkılarından dolayı bir plaket sundu. Plaketi Bakan Yıldırım adına Denizcilik Müsteşarı Hasan Naiboğlu aldı.
2009’un diğer başarılarına imza atanlar ise; Yılın Kuru Dökme Yük Armatörlük Şirketi – Kıran Holding, Yılın Tanker Armatörlük Şirketi – Selay Denizcilik, Yılın Gemisi – M.T. CAFER DEDE, Yılın Yat İnşa Şirketi – Proteksan Turquoise, Yılın Tersanesi – Beşiktaş Tersanesi, Yılın Denizcilik Finansman Şirketi – HSH Norbank, Güvenlik ve Çevre Koruma Başarı Ödülü – İstanbul Teknik Üniversitesi HPOS Projesi, Yılın Limanı/ Terminali – Akport Tekirdağ Liman İşletmesi, Yılın Eğitim ve Öğrenim Ödülü – İMEAK Deniz Ticaret Odası, Yılın Denizcilik Servis – Hizmet Şirketi – Anadolu Sigorta oldu.
Lloyd’s List Türk Denizcilik Ödülleri 2009 Deniz Ticaret Odası’nın yanı sıra Vapur Dona-tanları ve Acenteleri, Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği – Gisbir, Gemi Yakıt İkmalcileri Derneği, Gemi Sanayicileri Derneği – GESAD, Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği – Gemisander ve Propeller Club – Port of İstanbul, Türkiye Liman İşletmecileri Derneği – Türklim, Türkiye Gemi Kumanyacıları Derneği – Turssa ve Turmepa’nın da desteğiyle gerçekleşti.

ETİKETLER:
Bunu Paylaşın