KOTUG, Marsol International’ı satın aldı

MDN İstanbul

Single Point Mooring (SPM)
Hollanda merkezli KOTUG International, açık deniz platformları ve altyapılarında uzman olan Dubai merkezli Marsol International’ın yüzde 100’lük hisse alınımını tamamladı.

Merkezi Dubai’de bulunan Marsol, 20’den fazla ülkede 32 açık deniz terminaline hizmet veriyor. Ana işi, açık denizdeki gemilere tek halat ile bağlanan palamarlar vasıtasıyla, kıyılardan çekilen boru hatları üzerinden sıvı ve gaz yükleme ve boşaltma işleminin yapılması (Single Point Mooring-SPM) ile açık deniz platformları için bütünlük yönetimi tabanlı ticari ve teknik denizcilik çözümleri sunmak olan Marsol, KOTUG’un Ortadoğu’da denizcilik hizmetlerindeki yerini kuvvetlendirecek.

Satın alma ile birlikte Marsol’un yönetimi, KOTUG’un Dubai’deki Ortadoğu ofisinden sorumlu olan Willem de Vries’e geçecek.

Platformlara ve limanlara yanaşma hizmeti, açık deniz operasyonlarında ve kurtarma operasyonlarında faaliyet gösteren KOTUG; Avrupa, Rusya, Asya, Avustralya, Afrika ve Karayipler’de aktif olarak hizmet sunuyor.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

ETİKETLER: , ,
Bunu Paylaşın