Kıyıköy fotoğraflarla desteklendi

MDN İstanbul

Kıyıköy’ün tanıtımına katkıda bulunmak ve turizm potansiyelini desteklemek amacıyla TürkAkım Projesi tarafından düzenlenen “Senin Objektifinden Kıyıköy” fotoğraf yarışmasında kazanan isimler belli oldu.Seçici kurul tarafından yapılan değerlendirme sonucunda “18 Yaş Üzeri” kategorisinde birinciliği Samet Güler kazandı. Aynı kategoride ikincilik ödülüne Hasan Zer, üçüncülük ödülüne ise Caner Başer layık bulundu.

“18 Yaş Üzeri” kategoride Faruk Öztürk, Murat Bakmaz ve Sare Kural mansiyon ödüllerini kazanırken, Vize Kıyıköy Kültür ve Turizm Derneği Özel Ödülü ise Hilmi Pekel’e verildi.

Genç fotoğrafçıların yarıştığı “18 Yaş Altı” kategoride birincilik ödülünün sahibi Lara Nisa Bayrak olurken, ikincilik ve üçüncülük ödüllerine ise sırasıyla Ece Bakım ve Kardelen Satkın layık görüldü.

Kıyıköy sakinlerinin yer aldığı “Yerel Yetenekler Ödülü” kategorisinde ise, birincilik ödülü Cem Uçar’a, ikincilik ödülü Kerem Ayan’a, üçüncülük ödülü ise Tolga Uysal’a verildi.

Yarışmada 30 fotoğraf “Sergilemeye Değer” ödülüne layık görüldü. Dereceye giren tüm katılımcılara TürkAkım Projesi tarafından ayni ve nakdi ödüller verilecek.

Yarışmanın seçici kurulunda Foto muhabiri Osman Örsal, Fotoğraf Sanatçısı ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Öğretim Görevlisi Merih Akoğul, Foto muhabiri Ozan Güzelce, Vize Kıyıköy Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Alptekin Yorulmaz ve TürkAkım Dış İlişkiler Yetkilisi Tülay Karadeniz yer aldı.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın