Kaçan fırsatlar geri geliyorsa, cesaretle kabul edin

MDN İstanbul

Astrolog Özlem Gülerler, 21 Mart’ta girdiğimiz kış döngüsünü, 30 Nisan tarihli Güneş tutulması ve etkilerini değerlendirdi

Özlem GülerlerAstroloji Haritası; Kişinin hayatındaki dengesizliklerin neden olduğunu tespit ederken,
aynı zamanda nasıl değiştirilebileceğini gösteren bir ilimdir.
Böylece hayat içinde yaşanılan deneyimlerin acı ya da kötü olması gerekmez.
Bu tespit ve çözüm sonucunda, kişinin huzurlu, kendinden emin olmasını sağlar.
Hayatınızda olgun bir doyuma ulaşmak; haritanızı iyi anlamak ve uygulamak ile ilgilidir.

2021 Aralık ile Ağustos 2023 tarihine kadar geçireceğimiz 18-20 aylık dönem içerisinde yaşayacaklarınız için, lütfen Mart 2003-Ocak 2005 yılları arasında yaşadıklarınıza bakın!
Astroloji, birbirini takip eden döngüler hâlinde ilerlemesi sebebi ile kişinin geçmişte attığı adımların, yaptığı davranışların muhasebe ve muhakemesini ister.

Her kişinin doğum haritasına göre muhasebe ve muhakemesi farklıdır. Kimisi için kişiliği üzerinde dönüşümler yaratırken, kimisi için aile, kimisi için iş hayatı, kimisi için maddi konularda, kimisi için hayata bakış açısında, kimisi için sağlık konularında, kimisi için sosyal çevre, kimisi içinse toplumsal konularda dönüşümünü sağlar. Bu elbette kolay değildir. Çünkü insan, zorlama olmadıkça konforunu değiştirmek istemez.

Bu dönüşüm neden olmak zorundadır? Bu zorlukları neden yaşar? Bir ipucu vermek gerekirse, kişinin genelde direndiği ve yapmak istemediği, konfor alanından çıkmak istemediği konularda farklı bakış açıları geliştirmesi, eski davranış kalıplarından çıkması ve kendine uygun en iyi versiyonu ile yaşaması içindir. Bu da değişim ve dönüşüm demektir.
Tıpkı yıl içinde yaşadığımız ekinokslar gibi, insanların da ekinoksları vardır. İnsan, doğadan bağımsız değildir. 21 Mart’ta kış döngüsü biter ve bahar döngüsü gelir. 23 Eylül’de sonbahar döngüsü ile kışa geçilmeye başlanır. 21 Aralık ile artık kış döngüsü başlar. Bu döngü dünya oluştuğundan beri hâlâ istikrarlı bir şekilde devam etmektedir.

Astroloji sistemi de 21 Mart kış döngüsü ile başlar. Bu döngünün temsilcisi Koç burcudur. Ateş ve başlatan bir enerjiye sahip Koç burcu, 2022 Nisan ayının 16’sında Yeni Ay olarak gerçekleşti.

Yeni Ay ile nasıl etkiler altındayız?
♦Uzun zamandır hayâl ettiğiniz, planladığınız işler için adım atabilirsiniz.
♦Yeni bir eve taşınmak, yeni bir araba almak, yeni bir iş kurmak, yeni bir işe başlamak olabilir.
♦İşinizde yeni metotlar, yeni fikirler denemek isteyebilirsiniz.
♦Yeteneklerinizi ortaya koymak için de müthiş bir hareket etme enerjisine sahip olabilirsiniz.
n Herhangi bir spora başlamak, sağlıklı beslenme programına başlamak isteyebilirsiniz.
♦Fiziksel görünümünüzde değişiklik yapmak isteyebilirsiniz.
♦Sosyal çevrelere, derneklere, kulüplere üye olup, yeni insanlarla tanışabilirsiniz.
Bu tür yeniliklere aniden karar vermek yerine, öncesinde yapılabilir veya uygulanabilirliğini ölçtüyseniz, programlı bir şekilde hareket ettiyseniz, içinizde hissettiğiniz itkiye güvenebilirsiniz. Büyük bir heyecan, cesaret, istek ve şevk duyuyorsanız, hiç durmayın! Bu tam tamına yeni ayın size hediyesi demektir.

30 Nisan 2022 günü parçalı Güneş tutulması yaşanacak/yaşandı. Bu güçlü Güneş tutulmasına geçen ayki yazımda değinmiştim. Hatırlayalım;

♦Kaos ve kriz yaratacak olaylardan ve kişilerden uzak durmak,
♦Ani patlamalar, öfkeli davranışlardan uzak durmak,
♦Çıkabilecek krizlere ve kaoslara karşılık; sakin, olayları kişiselleştirmeden, geçmişe takılmadan sorunları, empati ve hoşgörü ile çözmek gereklidir.

Koç Yeni Ayı ile başlattığınız konular neyse, Güneş tutulması ile istikrarlı, sağlam hâle getirmeniz gerekir. Fakat bir yandan değişmesi gereken durumlara karşı direnç gösterir ve inat ederseniz, Güneş tutulması ani ve birdenbire değişimi sağlayacak etkiye sahip olacaktır.

Mayıs 2022 yeniliklerin sürdürülebilir kılınması için sabır ve çaba isteyecek.

Güneş tutulması için kişisel çalışma
Astroloji, insanın kronolojisidir. Kronolojinizi bilirseniz, haritanızın sizi götürmek istediği o en iyi versiyonunuzu daha rahat kavrarsınız.

İşte size kişisel bir çalışma:

Yazımın başında belirttiğim gibi Aralık 2021 ile Ağustos 2023 tarihine kadar geçireceğimiz 18-20 aylık dönem içerisinde yaşayacaklarınız için, lütfen Mart 2003-Ocak 2005 yılları arasında yaşadıklarınıza göz atın!

Eğer 2003-2005 arasında başlamış olduğunuz konularda sonlanma yaşıyorsanız, rahat olun. Bitmesi gereken bitmelidir. Serbest bırakın.

Eğer 2003-2005 arasında elinizden kaçan fırsatlar varsa, bu dönemde yine o zamana benzer fırsatlar geliyorsa, cesaretle kabul edin.

Kısacası, 2003-2005 arasında yaşadıklarınız, bu döneminizde kendinize uygun ve doğru adımları atmak için rehber olacaktır.

Sadece, bir kâğıt ve kalem alarak o dönemde ve bu dönemde yaşadıklarınızı yazarak, karşılaştırma yapın. Bakalım nasıl benzerlikler var?

Bunu Paylaşın