İÜ-C Denizcilik Kulübü’nden Kariyer Zirvesi

MDN MEDIA

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü, 11-12 Aralık tarihinde İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa (İÜ-C) Denizcilik Kulübü’nün her yıl düzenlediği Kariyer Zirvesi’ne ev sahipliği yaptı

Sektörden temsilcilerle öğrencilerin bir araya geldiği zirvede Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gökhan Kara, açılış konuşması yaptı. Açılış konuşmasının arsından Kara’ya hediyesini takdim eden Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kaan Akyiğit ise, staj kontenjanları ve mezunlar derneğinin planladığı etkinlikler hakkında bilgi verdi. Açılış panelinde, DİTAŞ Genel Müdürü ve Deniz Ulaştırma ve İşletme Mühendisliği Mezunlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Karaca da konuşma yaptı.

Etkinliğin ilk gününde, İnce Denizcilik’ten Oğuzhan Terim ve Buket Düzen öğrencilerle buluşurken, ikinci oturumda YMN Tanker temsilcileri Muhsin Demir, Burak Mert Gözükara, Berkant İncesaraç ve Niyazi Çalı öğrencilerle bir araya geldi.

İkinci gün yapılan oturumlarda ise, Lucent Denizcilik’ten U. Gökhan Bağış ve Aylin Öztürk öğrencilere şirketlerinden bahsetti ve sorulara cevap verirken CMA CGM’den Tiberiu Posedaru öğrencilerle buluştu. İkinci oturumda ise, Pier Ship Management şirketinden Eyüp Şeker, Umut Metin ve Ayşen Kandemir öğrencilerle buluştu. Üçüncü oturumla devam eden etkinlikte Nothernlight şirketinden Buket Özturp ve Serkan Arslan öğrencilere Notherlight firmasından bahsederek, sektörle ilgili önemli bilgiler aktardı. Etkinlik, Manuport Logistic firmasından Alev Aksoy ve Özgür Malçok’un freight forwarding hakkında bilgiler verdikten sonra taşımacılıktaki risklere, otomasyona ve likit taşımacılığın önemine değinmesiyle sona erdi.

Bunu Paylaşın