İstanbul Tersanesi Komutanlığı’na ödül

MDN İstanbul

Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2021 Verimlilik Proje Ödülleri Töreni ve TEVMOT Projesi Plaket Takdim Töreni, Bilişim Vadisi’nde gerçekleştirildi. Törene; Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Millî Savunma Bakan Yardımcısı Muhsin Dere ve Tersaneler Genel Müdürü Emre Dinçer de katıldı.

Törende farklı kategorilerde birincilik, ikincilik, üçüncülük ve teşvik ödülleri sahiplerine verildi. İstanbul Tersanesi Komutanlığı ise “Kuru Havuzun Bölmelendirilmesi” adlı projesi ile ödül aldı.

Verimlilik projeleriyle birinci olan, “Mikro ve Küçük Ölçekli İşletmeler” kategorisinde Barem Pazar Araştırma ve Danışmanlık Limited Şirketi, “Orta Ölçekli İşletmeler” kategorisinde Dedem Elektrik Taahhüt Otomotiv Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, “Büyük Ölçekli İşletmeler” kategorisinde Yataş Yatak ve Yorgan Sanayi ve Ticaret AŞ, “Ar-Ge” kategorisinde Kaleseramik Çanakkale Kalebodur Seramik Sanayi AŞ, “Kamu” kategorisinde İstanbul Tersanesi Komutanlığı’na ödül verildi.

“Kuru Havuzun Bölmelendirilmesi” adlı proje ile ödüle lâyık görülen İstanbul Tersanesi Komutanlığı adına ödülü Tersane Komutanı Tuğamiral Recep Erdinç Yetkin; Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Millî Savunma Bakan Yardımcısı Muhsin Dere’den teslim aldı.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın