İDO, Yunanistan seferlerine başlıyor

MDN İstanbul

İDO 2024 yılında Ege Denizi’nde Sığacık Teos Marina-Samos seferlerine başlanacağını duyurdu

Yunan adalarında geçerli olacak yeni vize açıklamasının ardından İstanbul Deniz Otobüsleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. (İDO) Ege Denizi’nde Sığacık Teos Marina-Samos seferlerine başlanacağını bildirdi.

İDO’nun bugünkü basın açıklamasında “Ege adalarındaki ilk gemimizle Sığacık Teos Marina-Samos arasını 1 saate düşürdüğümüz seferlerimize Nisan ayında başlamayı planlıyoruz. Ege adalarına açılmamızda iş birliği yaptığımız Teos Marina Genel Müdürü Faruk Günlü’ye desteklerinden dolayı teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.

İDO feribotunun ana bağlama ve kalkış yeri olan Teos Marina’nın İzmir merkeze 50 Km mesafede olup yaklaşık 30-40 dakikalık yolculukla ulaşılabileceği bilgisi de verilen basın açıklamasında İzmir’den Seferihisar-Sığacık’a belediye otobüslerinin bulunduğu da aktarıldı.

İlginizi çekebilir:

Yunan Adaları’nda kapıda vize uygulaması geri dönüyor



İDO’nun paylaştığı basın açıklamasında şu ifadelere de yer verildi:

Özel aracınızla geldiğiniz takdirde Teos Marina içinde bağlı bulunan Samos Feribotuna 100 metre mesafede Marina içinde indirimli park hizmeti bulunmaktadır. Teos Marina giden yolcu salonu içinde Setur Duty Free bulunmaktadır. Gerekli izinlerin yetişmesi halinde gelen yolcu salonunda da nisan ayından itibaren Setur Duty Free hizmet verecektir.

Yolcu bileti yanına otel, restoran gibi konaklama ve yeme-içme hizmetinin de dahil olduğu tur paketleri satışını acenteler üzerinden sistemimize entegre ederek ilerleyeceğiz.

Ayrıca İDO markasına olan güven nedeniyle sefer düzenlediğimiz adalar yanında düzenlemediklerimiz için de satış sistemimizi geliştirerek farklı destinasyonlarda da acenteler ile iş birlikleri hedefliyoruz.

Hızlı ve konforlu feribotlarımızla Ege’nin iki yakasını bir araya getirip misafirlerimize keyifli bir tatil deneyimi sunmayı hedefliyoruz.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın