Amerikan Kongresi’ne moral verecek Türk

MDN İstanbul

Amerika’da Pentagon, Smithsonian Enstitüsü, IMF, Dünya Bankası ve Inova Well gibi kurumlarda stres yönetimi teknikleri öğreten integral yaşam danışmanı, stres idaresi uzmanı ve yazar Elvan Demirkan, mart ayında Amerikan Kongresi üyeleri ve personeline stres yönetimi teknikleri içeren bir ders verecek. ABD’de 6 Ocak’ta gerçekleşen Kongre Binası baskını sonrasında Demokrat ve Cumhuriyetçi Parti üyeleri arasındaki siyasi gerginlik daha da arttı.Elvan Demirkan, 20 yıllık tecrübe, beceri ve iç görüsü ile moralleri yerle bir olan kongre üyeleri ve personeline meditasyon ve stres atma teknikleri ile destek olacak.En çok satanlar listelerinde yer alan Hayatla Mücadeleden Yaşamaya Geçiş, Erken Akıllan Geç Yaşlan, Hayalden Gerçeğe Mutluluk, Akıllı Arzular kitaplarının yazarı Elvan Demirkan, Deepak Chopra ve Matthieu Ricard gibi dünyaca saygın bütünsel tıp uzmanlarından eğitim aldı.

20 yıldır Washington DC’de yaşayan ve 2002 yılından beri Sabah Gaztesi’nde köşe yazarlığı yapan Demirkan, aralarında politikacıların, sanatçıların, yöneticilerin, bilim insanlarının olduğu bir çok kişiye yaşam danışmanlığı yapıyor ve “Nasıl hissettiğinizi değiştirin; yaşamınız değişsin” diyor.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın