DNV GL’de köklü değişiklik

MDN İstanbul

DNV (Det Norske Veritas) ve GL (Germanischer Lloyd)’in 2013 yılında birleşmesiyle oluşan DNV GL, isim sadeleştiresine giderek ismini DNV olarak değiştirme kararı aldı.

Şirket, yaptığı geniş kapsamlı bir pazar araştırmasının ardından birleşmenin başarılı bir şekilde gerçekleştiğini gördüklerini ve tam anlamıyla entegre halde yola devam edebilmeleri adına bu değişimin yapıldığını açıkladı.

Grubun Başkan Vekili ve CEO’su Remi Eriksen konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamasında, ‘‘İki lider şirketin birbirini tamamlayan güçlü yönlerini ve pazardaki yerlerini bir araya getirmek adına isim birleştirmek 2013 yılında doğru bir karardı. Ancak söylemesi kolay bir isim değil ve müşterilerimizin çoğu da şirketi DNV olarak adlandırmaya devam ediyor. Daha basit bir isim müşterilerimiz açısından daha akılda kalıcı ve daha güvenilir olacaktır,’’ ifadelerini kullandı.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın