DFDS, Nowhere Networks anlaşmasını uzattı

MDN İstanbul

Kopenhag merkezli denizcilik şirketi DFDS, filosuna radyo tabanlı geniş bant sağlanması için Nowhere Networks ile yaptığı anlaşmayı uzatma kararı aldı

DFDS mevcut anlaşmasına, iki gemisiyle Dieppe-Newhaven rotasını da ekleyecek ve başlangıçta yaklaşık 40 yük gemisinden yedisi için liman bağlantısını da kapsayacak şekilde genişletilecek.

DFDS BT İletişim Müdürü Jan Svane, “Nowhere Networks’ün Dover-Calais-Dunkerque rotamızda çalışan altı gemimiz için sağladığı hizmetten çok memnunuz. Bu nedenle, Nowhere Networks’ün yüksek internet kapasiteli çözümüyle tam kapsama sağlayacağı başka bir rota ve iki geminin daha eklenmesiyle işbirliğimizin genişlediğini duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Anlaşmaya yedi yük gemisini de ekledik ve bu gemilerin çeşitli limanlarda hızlı ve istikrarlı internet bağlantısına sahip olmasını sağladık. Bu, gemilerin operasyonel BT işlemleri ve mürettebatları için önemli” dedi.

Nowhere Networks hizmeti, gemilerden karaya kablosuz sinyalleri otomatik olarak ileten yerleşik anten izleme teknolojisini kullanarak gemilerin kara tabanlı bir radyo iletişim sistemi aracılığıyla internete bağlanmasına olanak tanıyor.

Nowhere Networks CEO’su Asbjörn Frydenlund, “DFDS ilk müşterilerimizden biri ve iyi işbirliğimizi daha fazla gemi, daha fazla rota ve daha fazla limanla genişletmeyi tercih etmelerini son derece memnuniyet verici buluyoruz. Bu, DFDS’ye yüksek kaliteli hizmetler sunma taahhüdümüzün takdir edildiğinin bir kanıtıdır. DFDS’nin yük gemilerine internet sağlama fırsatı bizi özellikle heyecanlandırıyor. Bu bizim için yeni ve potansiyeli yüksek bir iş kolu. Pazarda gelişmiş internet bağlantısından faydalanabilecek on binlerce gemi var ve biz de onlara bunu sağlayabilmek için büyük yatırımlar yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

Smart Maritime Network

Bunu Paylaşın