Cumhuriyetin 100’üncü yılına özel SOLOTÜRK’ten gösteri uçuşları

MDN İstanbul

Türk Hava Kuvvetleri 3. Ana Jet Üs Komutanlığı’na bağlı olan F-16C Blok-30TM jet savaş uçağını kullanarak hava akrobasisi yapan akrobasi ekibi SOLOTÜRK, Cumhuriyetin 100’üncü yılı kutlamaları kapsamına özel uçuşlar gerçekleştirecek.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda İstanbul Boğazı’nda gösteri uçuşu icra edeceğini duyuran SOLOTÜRK, Cumhuriyetin 100’üncü yılı kutlamaları Ankara etkinlikleri kapsamında da boy gösterecek.

Ankara Valiliği’nin resmî sosyal medya hesabından Cumhuriyetin 100’üncü yılı kutlamaları Ankara etkinlikleri kapsamında SOLOTÜRK Prova ve Gösteri Uçuşları Programı’nın detaylarına yer verildi.

Duyuruya göre Anıtkabir’de düzenlenecek etkinlik kapsamında, bugün saat 13.40’ta, çevre tanıma uçuşu, yarın 17.00’ta prova uçuşu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda ise saat 17.00’da gösteri uçuşu gerçekleşecek.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın